Nemcsak az általánosnak hitt prüdéria miatt nem buknak rá a csajok az első adandó alkalommal a farokra. Van, akit a sperma íze taszít, de a korábbi rossz tapasztalatok, a tapasztalatlanság és az érzelmi töltet is sokat vet a latba, ha az orális szexről van szó.

Undor

Sok nőben undort kelt még a gondolata is annak, hogy a szájukba vegyék azt a szervet, amivel a férfi pisilni szokott. Mások az előváladék és a sperma ízétől undorodnak - ez utóbbiakat talán még orvosolni is lehet.  Jobbik eset egyébként , ha ilyenkor teljes mértékben elutasítják a szopást, mintsem undorodva tegyék meg azt, amit a férfi szeretne. „Kislányként, egész véletlenszerűen, egy pornókazetta tokján lévő képről tudtam meg, hogy az orális szex egy létező dolog, vagyis, hogy vannak olyan nők, akik bekapják, szopogatják a férfiak péniszét. Már akkor nagyon sokkolt a dolog és ez az undor azóta sem szűnt meg. Egyszerűen képtelen vagyok megtenni a páromnak, pedig tudom, hogy ő ezt nagyon szeretné. Egyelőre türelmes, de félek, hogy ez a kapcsolatunk rovására mehet” – mesélte a 32 éves Mária.

Prüdéria

Vannak nők, akik felháborítónak, megbotránkoztatónak tarják az orális szexet: adódhat ez a szexualitást tagadó, vagy azt bűnként kezelő neveltetés, vagy vallás miatt. Sőt, sokak számára megalázó is ilyen módon kielégíteni egy férfit. Ezt a fajta hozzáállást a legnehezebb egyébként megváltoztatni. „Még évekkel ezelőtt az egyik barátnőm egy csendes, visszahúzódó lány volt, pedig erre semmi oka nem lett volna, hiszen okos is volt és szép is. Voltak már előttem barátai, szóval, tapasztalatlannak nem volt mondható, de nagyon prűd volt az ágyban. Csak takaró alatt szexelhettünk, nem nyalhattam ki, és ő sem volt hajlandó engem leszopni. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy nincsen ebben semmi rossz, ez nem bűn, de hajthatatlan volt. Ilyet egy tisztességes nő nem csinál – ez volt a válasza” – írta egyik olvasónk, Péter.

Rossz tapasztalat

Viszonylag ritka, de olyan is előfordul, hogy valakit azért nem csinálja az orális szexet, mert rosszak a tapasztalatai ezzel kapcsolatban. Túl mélyre nyomták neki korábban, ezért hányingere volt, de például a 26 éves Jázmin a rossz szag miatt nem hajlandó a továbbiakban orálozni. „Későn érő típus vagyok, én a szüzességemet is csak 22 éves koromban veszítettem el. Azóta két fiúval volt szexuális kapcsolatom. Az elsővel három évig voltunk együtt, neki nem csináltam, de nem is igényelte, aztán a másik fiú mondta, hogy ő nagyon szeretné. Első alkalommal voltunk együtt, lekerült róla az alsógatya és olyan büdös volt a hímvesszője, hogy teljesen rosszul lettem” – mesélte olvasónk, aki akkor az egy alkalommal megtette, amit a pasi kért tőle, de soha többé.

Tapasztalatlanság

Szimpla tapasztalatlanság is lehet az oka annak, hogy valaki nem bukik rá az első adandó alkalommal a farokra. Ebben az esetben tehát nem arról van szó, hogy a nő nem szeret szopni, egyszerűen csak nem csinálta még, fél tőle, és nem tudja, hogyan fogjon bele. „Két hónapja vagyunk együtt és egyre több minden történik az ágyban, úgyhogy lassan ideje leszek elkezdeni ezt is. A sima szex azért könnyebb, nem igényel különösebb tehetséget szerintem egy lánytól, arra viszont mindig panaszkodnak a pasik, ha egy csaj nem szopik jól. Úgyhogy fosok azért rendesen” – vallotta be a 18 éves Linda.

Érzelmek

Bár a legtöbb fiatalnál alap az orális szex, sőt, a petting része, ami megelőzi a szüzesség elvesztést, olyan nők is vannak, akik számára a szopás plusz örömokozást jelent: olyan valakinek, akibe szerelmesek. Az orális szexet tehát az érzelmekhez kötik, akik még nem állnak közel hozzájuk, azok nem is kapják meg. „Vannak olyan ismerőseim, akik ha még nem akarnak lefeküdni a pasival, leszopják őket. Na, ez részemről elképzelhetetlen. A jó orális szexhez szerelem kell, szerintem azért van kevés nő, akik tényleg jól csinálják, mert érzelmek nélkül csinálják” – vélekedett a 22 éves Olívia.