Az interkontinentális orgazmus célja a világbéke, a magasztos cél legalább egy jó ok arra, miért szexeljünk a világvége napján. A Global Orgasm Day szervezői ezt a tömeges meditáció erejéhez hasonlítják, minél többen szeretkeznek és élveznek el egy adott pillanatban, a felszabaduló energiával meg lehet változtatni a Föld rezgését is.

December 21-én nem csak világvége van, ezen napon globálisan ünnepelni kell az orgazmus világnapját, szánj egy orgazmust a békének jeligére. A jeles dátum 2006. december 22-én indult útjára, egy, a világbékéért elkötelezett aktivista házaspárnak köszönhetően. A Global Orgasm Day interkontinentális tömegbékítő projekt, az aktivisták véleménye szerint azzal, ha a világon mindenki egy bizonyos pillanatban élvez el, akkor világbéke lehet. Továbbá az is céljuk, hogy a Föld energiamezőjén változtassanak a számos szeretkező pár által létrehozott energiákkal. A szervezők semmi mást nem szeretnének, mint elérni azt a pillanatot, hogy a világon a lehető legtöbben tegyenek a pozitív változásért. A Princeton Egyetem kutatásai szerint van értelme ennek, állítólag ha tömegesen egy hullámhosszra kerülnek az emberek, akkor tudatukkal mérhető változásokat eredményezhetnek. Ezt a tömeges meditációhoz vagy imádkozáshoz lehet a legjobban hasonlítani. A furcsa békemozgalom nem annyira újkeletű, a hatvanas évek Make love not war hippijei a meztelenséget használták a háborúellenes üzeneteik közvetítésére.

Az orgazmus világnapját a téli napfordulóhoz igazítják, így a Föld északi féltekéjén idén egybeesik a világvégével. Ami az emberi tudat erejének elméletet nézve talán megakadályozható pusztán szexszel. Mivel 2012. 12.21-én 11:12 perckor sokan még termelik a GDP-t, így adunk néhány tippet, hogyan tehet a vilábékéért alig feltűnően az irodában. Vagy a buszon, az étteremben, esetleg a plázában. Egyedül vagy csoportosan is tehet a jó ügyért.

Észrevehetetlenül az irodában csak olyan helyen tud orgazmushoz jutni, ahol senki nem látja – előnyben vannak azok a nők, akik képesek erős combösszeszorítással is elélvezni. Ajánljuk azokat a helyiségeket, ahol alig tartózkodik valaki, például lift, illemhely, kisebb szoba, ha az épp üres. Kis helyen próbálkozzon az álló szexpózokkal, de az irodai szék is alkalmas lehet egy gyors numerára. Ha épp utazik, ajánljuk a repülő vécéjét, azonban ha épp villamoson vagy buszon van, legyen tekintettel utastársaira, és bírja ki addig, amíg le nem száll. Ahhoz, hogy a lehető legtöbben élvezzék a szexet, egyszerre is kellene csinálni, de az időeltolódás miatt a legcélszerűbb az, ha 24 órán át semmi mást sem tesz, csak a testi örömöknek él.