Három méretre szabott és egy normál óvszert teszteltek olvasóink, tapasztalataik szerint ugyan tökéletesen passzolnak, azonban sem a nőnek, sem a férfinak nem olyan élvezetes.

Méretre szabott kotonokat tesztelt két olvasónk, négyféle óvszert használtak - három méretre szabottat és egy normálisat -, hogy megnézzék, melyik a legjobb. Olvasói levelet küldtek a szerkesztőségünkbe azzal a kérdéssel, hogy méretes farokra mégis milyen koton való. Tapasztalataik szerint a normál bolti vagy lötyög, vagy túl szűk. A párnak egy linket küldtünk csak, így pontosan úgy választották ki, milyen méretű óvszer lehet jó, ahogy mindenki más is tenné. Azt sajnos titokban tartották, mekkora is pontosan a férfi mérete, így a tesztünk e téren kicsit hiányos. Két méret között hezitáltak, az 57 mm és a 60 mm átmérőjű jöhetett szóba.

"Átmérő alapján mértük le, tudományosan, körméretből számoltunk átmérőt, és úgy jött ki az eredmény. Ez stimmelt is az óvszerrel. A méretre szabott koton tényleg nagyon kényelmes, viszont elég vastag anyagból készült, ezért nem igazán jelent élvezetet. A durex a legkevésbé szar, az viszont méretben nem volt jelentősen nagyobb a normál méretnél" - írta meg véleményét a pár férfitagja, Szabolcs. Hozzátette, mivel viszonylag vastag volt mind a négy gumi, nagyon sokat nem érzett.

My Size XXL

A 60 mm átmérőjű, 23 centi hosszú gumi a csaj szerint olyan, mint egy traktorgumi, semmit nem érzett belőle. A pasija szerint ez volt a legrosszabb. "Az összes közül ez a legrosszabb, az anyaga nagyon vastag, elég büdös is, szinte alig nagyobb, mint egy normál óvszer."

My size 57

Az 58 mm átmérőjű, 20,5 centis, 1200 Ft-os koton méretben tökéletesen passzolt a pasi farkára. Nője szerint olyan anyaggal síkosították, ami picit csípett, és semmit nem érzett. "Méretben tényleg szuper, és kényelmes is, könnyen felhúzható. Hátránya, hogy elég vastag anyagból készült, körülbelül mint egy gumikesztyű."

Durex XXL

Az 54 mm átmérőjű, 25 centi hosszú óvszer bizonyult a legjobbnak a négy közül. Az átmérője alig nagyobb, mint egy normál óvszer, de ez a legvékonyabb. "Ebben lehetett a legtöbbet érezni, ebben volt talán a legjobb mindkettőnknek."

Normál óvszer

Kontrollként próbálták tesztelni a boltokban kapható normál óvszert is, amit otthon lemértek. Az átmérője 52 mm, hossza 20 cm, és annyira szűk lett, hogy végül ezt csak rövid próba erejéig erőltették.

Az óvszerekről több férfit is megkérdeztünk, akadt olyan nagyobb méretekkel rendelkező válaszadó aki szerint teljesen mindegy az óvszer mérete, a síkosság és az, hogy extravékony legyen sokkal fontosabb.