A legtöbben Tulisa Contoslavos oráljelenetére voltak kíváncsiak, Kelemen Anna 1999-es pornóképei is sokakat érdekeltek.

A brit X-Factor zsűritagja, Tulisa Contoslavos nevét hirtelen mindenki megjegyezte tavasszal, az énekesnő a kiszivárgott szexvideón orálozik. Tulisa az N-Dubz nevű zenekar egyik tagja előtt térdel a videóban. Amikor a videó előkerült, az énekesnő tagadta, hogy ő szerepelne a videóban, az ismerősei mindenesetre nem ismerték fel a POV felvételen. Pechjére egy másik N-Dubz tag felismerte a haverja farkát, így tovább tagadni nem nagyon volt értelme. Contoslavos ugyanis a márciusban feloszlott zenekarban énekelt, akit a videón éppen kielégít, az a pasija volt.

A mindössze hatperces házipornóra, amit mobillal vett fel a kedves férfi, rengetegen voltak kíváncsiak a Velveten, sokkal többen, mint a pornószínésznőkre, így a brit X-Factoros lett az év pornósa. Tulisa Contoslavos a házivideó miatt pert indított, az exét perelte, amiért az kiszivárogtatta a felvételt. Az énekesnő ezzel a botránnyal elég jól járt, 100 000 angol fontot, azaz körülbelül 35 millió Ft-ot ítélt meg neki a bíróság. Contoslavos azzal zárta az ügyet, hogy elmondta, mennyire le van sújtva, és mennyire tört össze a szíve, amiért azt az intim pillanatot, amit ők ketten valaha megéltek, így kezelte az expasija.

Kelemen Anna 1999-es pornós fotója is sokakat érdekelt, így a dobogó második helyén ő áll. Kelemen Anna 2006-ban tagadta, hogy pornózott volna valaha, aztán persze kiderült, hogy csinálta. 2011-ben MILF pornósként láthatta őt a nagyérdemű, azonban az, hogy mikor és hogyan kezdte a pornózást, homály fedte.

A Tutti Frutti szerkesztőségéből kapott képen alig ismerhető fel Kelemen Anna, az akkor barna hajú, természetes mellű lányt ketten pocsékolják meg.

Az év pornósa harmadik helyezését pedig a Hamis a baba Bögyös Macája nyerte. Az eredetileg Kopekin Gyöngyi nevű nő rengeteg álnéven ismert pornószínésznő, erőssége természetesen a melleiben keresendő. A filmben Purci úr embereként segítette a nyomozást, 1997-ig pornózott, főleg német gyártású remekművekben lehet látni.

A MILF-eket sem szabad kihagynunk az év végi felsorolásból, főleg az amatőr MILF-eket szerették sokan kattintani, továbbá a svéd MILF pornóst, Puma Swede-et.