Effektive szex nincs az egyik legismertebb New York-i partyfotós által kitalált új partyfotókon, de a képeket átjárja a szexualitás és a perverzió. Arról van szó, hogy úgy önt le lányokat pezsgővel, hogy úgy tűnjön, mintha egy pornós aktus végén az arcukra élveztek volna. Kirill Was Here saját blogot is szentelt a champagne facials kategóriájú képeinek.

Kirill Was Here az egyik legismertebb New York-i partyfotós, körülbelül azon a vonalon mozog, mint budapesti kollégája László Loren, aki félmeztelen nőkkel reklámozta a saját buliját. Vagyis züllőtt, erotikus, perverz, pornóra emlékeztető partyfotókat készít az éjszakában.

A magyar versenyzőhöz képest Kirill Was Here néhány hónappal ezelőtt emelte a tétet, kitalálta, hogy nemcsak berúgott mellvillantó lányokat próbál lekapni, meg a körülöttük összegyűlő, többé-kevésbé részeg közönséget, hanem aktív résztvevője lesz a képek elkészítésének. Az ötlete az volt, hogy a pornójelenetek végére jellemző arcraélvezést reprodukálja partikörnyezetben, amit úgy képzelt el, hogy pezsgőt locsol a lányok arcára, miközben lefotózza őket.

A hatás egészen döbbenetes, Kirill Was Here képei pont olyanok, hogy akár egy pornóforgatáson készült fotósorozat részét is képezhetnék. Kirill Was Here végül egy külön blogba kezdte gyűjteni az ilyen képeit, ami sajnálatos módon nem frissült már néhány hónapja. Pedig a fotós nem állt le az ilyen képek készítésével, de valamiért nem jelennek meg a blogban.

Ilyen fotókat viszont már nemcsak Kirill csinál, egyre népszerűbbek a pornóra emlékeztető képek, sőt mostanában hasonló videók is kezdik elárasztani az internetet. Az egyik felvételen egyébként az látható, hogy Kirill éppen egy ilyen fotót készít .

“Körülbelül egy éve kezdtem villásreggeliket fotózni. Ugyanúgy, ahogy a világ nagyobbik részének, nekem sem volt fogalmam arról, hogy a New York-i villásreggelik egészen másmilyenek, mint bárhol máshol. Amikor elmondom az embereknek, hogy a New York-i villásreggelik a legmocskosabb, legnedvesebb, legrészegebb kaotikus bulik, amikben valaha voltam, alig akarják elhinni. Szóval ezeket a reggeliket fotóztam, és azt vettem észre, hogy a party elején általában kell valami, ami kicsit beindítja a bulit. Úgyhogy általában felkaptam egy pár üveg pezsgőt, és ingyenpezsgővel kínáltam a lányokat. Megmondtam nekik, hogy a szájukba fogom önteni, és lehet, hogy összefröcskölöm vele őket. Valamiért, ha egy fényképezőgép van nálad, meg egy üveg pezsgő, akkor az emberek azt csinálják, amit mondasz nekik. Úgyhogy lett egy kisebb kollekcióm az ilyen pezsgős facialekből. De csak nemrég, amikor csatlakoztam az Instagramhoz, ahonnan gyorsan töröltek, mert túl sok mellet posztoltam, kezdtem el a pezsgős képeket feltölteni. És óriási siker volt az összes ilyen kép, ezek voltak messze a legnépszerűbb fotóim” - mondta Kirill egy, a Complexnek adott interjúban még tavaly nyáron, amikor elkezdődött a pezsgős őrület.

Ezután született a gyűjtőblog, és ezután csapott le a témára egyre több és több ember, például a Girls Gone Wild is felfedezte magának nemrég. Természetesen nem Kirill találta fel a spanyolviaszt, Hayden Panettiere-ről például pár évvel ezelőtt már készült egy rövid videó, amiben a színésznő hasonlóan locsolja össze magát pezsgővel. De az biztos, hogy Kirill sokat tett azért, hogy ez a meglehetősen szexista, de népszerű szokás elterjedjen.