Végre itt a statisztika az országok pornóízléséből: mi a facialt szeretjük a legjobban, de jó helyen állnak az anya-fia filmek is, a japánokat csak a saját termékeik érdeklik, az USA-ban pedig minden átlagos.

Kevés dologból lehet jobban megismerni egy nemzet internetezőinek szokásait, mint a pornófogyasztási szokásokból. Mivel ezt mindenki nagyon privát dolognak tartja, ezért aztán elengedheti a legvadabb fantáziákat, amiből szépen össze is jött a Porn MD által most végre közzétett statisztika az országok nagyrészének kereséseiből.

A poén le is lőjük az elején: itt Magyarországon a facial szóra keresünk a legtöbben. Talán töménytelen befutott pornósztárunk miatt vonzódunk ennyire az arcraélvezéshez. Sokkal megdöbbentőbb, hogy a második helyet az anya és fia pornók húzták be, a hungarian szó pedig a harmadik helyre futott be, nem sokkal megelőzve a kakiszexet és mindenféle extrémségeket tartalmazó scatet.

Sajnos a szomszédaink közül csak Ausztriáról, Ukrajnáról és Romániáról van statisztika, azokkal viszont bármilyen politikai inkorrekt kocsmai viccelődést be lehet indítani: az osztrákok első helyen német pornót keresnek, a románoknál pedig az első és az ötödik helyre is az anya-fia szex futott be. A legfurcsább Ukrajna, ahol a raincoat kifejezés lett aranyérmes. Az biztos, hogy egy homoszexuális pornófajtáról van szó, és keresések alapján tényleg az esőkabátos meleg férfiak a legnépszerűbb témák ott.

Lépjünk egy kicsit túl Európán: az USA-ról általában elmondható, hogy a legmegszokottabb kifejezések futnak, tehát szinte minden államában a teen vagy a milf a nagy győztes. Dél-Amerikában helyenként nagyon felül vannak reprezentálva a homoszexuális keresések, Peruban például a teljes top10 ebből áll, Chilében pedig kilencből tíz tartozik ebbe a kategóriába. Ázsiában annyira nem meglepő módon a perverziónagyhatalom Japán szinte csak és kizárólag a saját országának termékeire kíváncsi, Izraelben a prosztata a legizgalmasabb, Afganisztánban pedig meglepő módon arra gerjed a legtöbb internetező, hogy ha pakisztániakat láthat dugni.