A férfiak a lovaglást, a nők a kutyapózt szeretik

2013.03.15. 20:56
Egy új statisztika szerint egy embernek átlagosan négy partnere van az életében, a nők kicsit nagyobb hajlandóságot mutatnak a köztéri szexre, viszont házipornót igazán csak a férfiak szeretnének gyártani.

Hiánypótló kutatást készített a NoStringsDating.net: az új infografikájukon végre megtudhatjuk, milyen pózban szeret dugni a világ. Sőt, ha ez nem lenne elég, még azt is, hogy nagyjából mennyi esélyünk van arra, hogy az igényeinknek megfelelő pozitúrákat kedvelő partnerrel találkozunk.

Le is lőnénk a győztes pózokat: a nők 45%-a a kutyapózt szereti a legjobban, egy az egyhez az esélyünk, hogy ilyen érdeklődéssel találkozzunk. A férfiak lusta népségnek tűnnek, ezért az ő 46%-uk azt szereti, ha meglovagolják őket. Érdekes, hogy a legklasszikusabb misszionárius pózt a nőknek mindössze a 11%-a favorizálja, de a férfiaknak is csak a 32%-a szereti kiemelten. A misszionárius el is vitte a felsorolt pózokból a legkevésbé kedveltet a nőknél, viszont a férfiaknál a háttal lovaglás tűnik a nagy ellenségnek, azt csak 8% tartja kedvencnek.

A legjobb esély egyébként valószínűleg arra van, hogy olyan pár jön össze, aki a lovaglásért él és hal: azt már leírtuk, hogy a hímek nagyon szeretik, de a nők több mint a negyede, 32%-a is azt választaná, ha csak ő döntene, de hasonlóan jó arányok vannak a hátulról dugásnak is.

A statisztika egyéb, néha kifejezetten meglepő eredményre is jutott: kicsit megmosolyogtató, hogy az oldal által megkérdezett embereknek átlagosan négy partnere volt az életében, az viszont jóval bíztatóbb, hogy az egyetemisták kétharmadának volt már dugipajtása. Feltettek egy kérdést a házipornóról is, itt nem meglepő módon a férfiak sokkal lelkesebbek: nekik a 40%-uk menne bele egy ilyen készítésébe, amíg a nőknek csak a 22%-a tartja ezt jó ötletnek. Nem így a köztéri szexszel: arra már 76%-uk bólintana rá, de a férfiak is nagyon erősek 70%-os aránnyal.
Hát így dugunk mi.