A másik nem felszedésének léteznek bevált módszerei, ezek közül vannak olyan tévutak, amiket inkább valamiféle rossz kulturális beidegződésnek érdemes felfogni, amik teljesen érthetetlen módon még mindig nem koptak ki. Ahogy a férfiaknak, úgy a nőknek is vannak olyan próbálkozásai, amik láttán a másik fél legtöbbször csak kínosan tud pislogni. Ezekből szedtünk össze egy csokrot.

Férfias viselkedés

Akármilyen meglepő, ha egy férfi a nőkhöz vonzódik, az nem csak amiatt van, hogy a barátait nem lehet megdugni, hanem mert szeretne néha másfajta társaságot is, mint amilyen ő. Ehhez képest az egyik leggyakrabban tapasztalható jelenség, amikor egy nő azt hangoztatja, hogy ő milyen bevállalós, a legtöbb fiúbarátját az asztal alá issza, és még azt is számolja, hány pasival feküdt már le.

Kilátszó bugyi

Embertársaink egy része még mindig hisz abban, hogy egy kis kikandikáló rész a bugyiból, esetleg egy jókor lecsúszott nadrág nemi vágyakat gerjeszt. Őket ki kell ábrándítsuk: ez utoljára középiskola környékén tűnt izgalmasnak, amikor ez volt az egyetlen út, hogy megtekintsük annak az osztálytársainknak a seggét is, akinek egyébként rég egyetemista pasija van. Az idő elteltével azonban egyszerűen csak prosztó az egész.

Teljes rajongás

Igen, a férfiak szeretik, ha viccesnek tartják őket, és nevetnek a vicceiken. Ellenben ha egy nő minden közepesnél valamivel rosszabb viccelődésen, esetleg számára nyilvánvalóan érthetetlen bennfentes poénkodáson kezd el ordítva hahotázni, az inkább tűnik szellemi fogyatékosnak, mint potenciális partnernek.

Csábosnak szánt nézés

Persze el kell kezdeni szemezni, de ha már esetleg összejött a beszélgetés, és még mindig próbál valaki vadnak szánt szemekkel állandó kontaktust tartani, az gyorsan elrontja az esélyeket. Vékony a határvonal, ami az egyik percben még kívánó tekintet, a másikban átmegy egy olyan kéjgyilkoséba, aki szex után meg is eszi a férfit.

Melyik a legcikibb?

Rámászó tánc

Némi alkohol mindenkiből előhozza a parkett királyát, de az a lehető legrosszabb módszer, ha egy nő szíve aktuális választottjának úgy próbálja beszédlehetőség híján kimutatni tetszését, hogy minden erogén zónáját beletolja az arcába. Illetve lehet vele sikereket elérni, de akkor senki ne lepődjön meg rajta, ha a szórakozóhely koszos vécéjében fog kicsúcsosodni a szerelem.