Bár a képernyőn baromi jónak tűnik, valójában a tengerparton, a szaunában, fürdőkádban, az autóban és a sátorban is kínkeserves tud lenni egy dugás. Na de melyik a legrosszabb?

Tengerpart

Naplemente, nyugtató hullámok, egymás karjaiban szép lassan hozzuk össze életünk szeretkezését. Gondolja ezt valószínűleg tévét bámuló romantikus lelkületű fiatal, aki tervezgeti élete első éjszakáját. Valójában még senki nem találkozott olyannal, akinek olyan kirobbanó élmény lett volna dugni egyet egy homokos tengerparton. A víz sós, a homok ráadásul az izzadt test minden elképzelhető felületére ráragad.

Szauna

El vagyunk zárva, mégis extrém. Na persze. A szaunában ugyebár amúgy is meleg van és izzadunk, ami egy szex közben szinte elviselhetetlenné válik. Arról nem is beszélve, hogy a szaunák komoly része büdös. Gondolkozhatunk persze saját szaunában is, de ha ott van az ágy vagy legalább a konyhapult, akkor miért akarnánk rosszat magunknak?

Fürdőkád

A fürdőkádak többsége egyszerűen nem akkora, hogy kényelmesen lehessen bennük szexelni. Léteznek persze nagyobb sarokkádak, de itt is meg kell küzdeni a ténnyel, hogy minden csúszik, amihez hozzáérünk, a kicsit kényszeresebbek pedig már attól is kiborulnak, hogy minden erősebb mozdulat után elázik az egész fürdőszoba. Nyilván csinálhatjuk kis vízben is, de akkor már megint semmi értelme.

Autó

Autós mozi, csendes park, romantikus és felszabadító szex? Igen, ez van a filmekben. Az általunk ismert univerzumban viszont kevés hely, zavaró sebváltó, szörnyű elhelyezkedésű ülések, és végül nulla esély arra, hogy legalább kicsit ki lehessen egyenesedni.Aki ezt romantikusnak találja, az biztosan imád ketrecben is dugni.

Sátor

Melyik a legrosszabb?

Hasonló a probléma mint az autóval: az átlagos kiszerelésekben nincs hely. Ehhez jön még, hogy még a legjobban felépített sátrat is össze lehet dönteni akár egyetlen rossz mozdulattal. Ha nem szerzünk minőségi matracot, akkor pedig gyakorlatilag a földön vagyunk, ami még alvás közben is tud fájni. A fesztiválos sátrakról pedig ne is beszéljünk, azt senki sem szeretheti komolyan 18 év felett.