A jó szex akkor jó, ha mocskos, de még jobb lesz, ha megtanulja a hátrahagyott foltok eltávolításának trükkjeit. Megmondjuk, hogyan mossa le magáról az ondót, hogyan szedje ki a síkosítót a lepedőből és hogyan szabaduljon meg a szétcsöpögött gyertyaviasztól.

Ha a szex igazán jó volt, a lepedő le van tépve az ágyról, a testét csokiszirup és síkosító borítja be, verejték fut le a mellkasán, és a szomszédok már kopognak a falon át, hogy csend legyen végre. A mocskos szex izgalmas. A tisztálkodás utána viszont hangulatromboló lehet, ezért jó, ha profi és rutinos benne az ember. Íme néhány tipp az élvezkedés utáni takarításhoz:

Ondó a hajban

A Keresd a nőt című film óta tudjuk, hogy az ondó elég jó hajzselének, de valószínűleg jobb, ha nem ezt használjuk.

Tipp: Álltólag a vazelin segít kiszedni, majd jöhet egy általános zuhany samponozással a spermás területen.

Vérfoltok a lepedőn

Menstruációs ciklus alatti szex, vagy véletlen sérülés okozta vérzés az orgazmus során.

Tipp: Minél hosszabb ideig marad ott a vérfolt, annál nehezebb megszabadulni tőle. Kapjon kézbe egy üveg hidrogén-peroxidot, és áztassa be a vérfoltot.

Dörzsölje egy törölközővel vagy egy kefével, és addig ismételje, amíg el nem tűnik. Aztán menjen aludni a partnere karjai közé, és csak reggel mossa ki a lepedőt.

Ondó a testen

Némi sperma az arcon, fenéken, mellen, illetve különböző területeken landolt a partner testén, akár akarta, akár nem.

Tipp: Semmiképpen ne folyasson rá sima vizet, az csak enyvessé teszi. Szappanos vizet használjon. De a legajánlatosabb egy nedves törlőkendővel letakarítani a bőrfelületet. Minél előbb, annál jobb, nehogy elrontsa a pillanatot.

Síkosító a lepedőn

Ha vízalapú síkosító, akkor attól nagyon könnyű lesz megszabadulni. A szilikonalapú síkosítók foltjait sokkal munkaigényesebb eltüntetni.

Tipp: Vízalapú síkosítónál ne tegyen semmit, csak mossa ki a lepedőt, és már ki is jött. A szilikonalapú síkosítónál használjon ecetet. A szomorú igazság az, hogy attól függően, mennyi síkosító ömlött ki, lehet, hogy költség- és időhatékonyabb, ha egyszerűen vesz új lepedőket. Vagy ideje gumilepedőre beruházni.

Gyertyaviasz

Megvan az összes Body of Evidence, de viaszos lett az ágy. Hoppá.

Tipp: Van egy előírt eljárás a viasz eltávolítására: a lepedőről, ruháról, szőnyegről le kell kaparni vagy levágni a ráolvadt viaszt. A folt alá és fölé tegyen egy-egy papírtörlőt, és addig vasalja a területet, míg a viasz a papírtörlőkre olvad.

Varázslat! Miután megszabadult a viasztól, akkor folteltávolítót használhat, ha szükséges, vagy mossa ki az anyagot a szokásos módon.

Testnedvek a lepedőn vagy a ruhákon

Ha a lepedőn nincsenek testnedvek, miután szexelt, akkor valamit nagyon rosszul csinált.

Tipp: Mivel a sperma tartalmaz fehérjét, hideg vízben kézzel mosva lesz a legjobb eredmény az eltávolítására. Használjon folteltávolítót azért a mosás előtt, biztosabb.