18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexpózok az élvezetes orális szexhez

2013.05.11. 21:18
A legkényelmetlenebb a térdelés, a kád szélén ülve azonban igazán kényelmes a férfit szájjal kielégíteni. A leghétköznapibb szexpóztól a mélytorkozáshoz alkalmas pózig összeszedtük a szopáshoz alkalmas pózokat.

A legtöbb orálozáshoz használt szexpóz kényelmetlen, legalábbis annak, aki sokáig térdel és szeret, biztosan. A leghétköznapibb, és természetesen a pornófilmekben is a legtöbbször használt póz, amikor a nő térdel a férfi előtt. A térdelés a leggyakoribb, például ha a férfi a fotelben vagy a kanapén ül, akkor is térdel előtte a nő. A térdet igénybe vevő szexpózt különösebben magyarázni nem kell, azonban ezen túl is vannak olyan pózok, amikben mindkét félnek élvezetes lesz az orális szex. Pláne, ha pár percnél tovább élvezkedne.

Kényelmesebb megoldás a térdelésnél a fekvés, és a hosszasabb izgalmakra is alkalmasabb, ha a férfi és a nő is az ágyon fekszik. A férfi a hátán a fekszik, a nő pedig hasonfekve hajolgat a férfi lába között. Innen viszonylag könnyen át lehet térni a kölcsönös franciázásra, azaz a 69-re, aminek oldalsó és a szokásos verzióját is előszeretettel ajánljuk. Amíg a nőknél a 68-as szexpóz is beválik, addig a férfiaknak ez már kicsit kellemetlen, mivel a farok lefelé áll, de próbálkozni azért lehet: a póz pont úgy helyezkedjenek el, mint a 69-nél, csak egymással szemben legyenek - ide kattintva megnézheti.

A legkényelmesebb és sok szempontból a legpraktikusabb, ha az ágy vagy a fürdőkád szélén ül a nő, az alany pedig áll - minden értelemben. A póz egyetlen hártánya az, ha nagy a magasságkülönbség, és hiába ül a nő szemben a férfi farkával, az túl magasan vagy túl alacsonyan van. Előnye, hogy a férfi mindent lát állva, és közben még fogdoshat is kedvére, mellet például, de simogathat hajat, fület csavargathat, bármit, ami épp jön. Ez a póz általában mindenkinek kényelmes.

Ami a nyalásnál az arcraülés, az fordított esetben a fölé térdelés. Ehhez azonban fontos, hogy a nő feje alatt legyen egy jobb párna, különben a harkályozás komoly nyakfájdalmakkal jár. A térdelő férfi csinálhatja szemtől szemben a nővel, de akár oldalt is, ha épp nem férnek el máshogy az ágyon. Mindenképp szót kell ejteni a mélytorokról, ehhez a legjobb póz az, ha a nő az ágy szélének támasztja a fejét és a földön ül, a partnere pedig felette térdel. A technika titka a helyes fejtartásban rejlik, aki ezt meg szeretné tanulni, hanyatt fekve kezdje, kicsit lelógatott fejjel, és mintha ásítana, tartsa úgy a garatját. Mivel a mélytorkozásra kevesen képesek, így az erőltetéstől, azaz a hajtépős fejlenyomástól tartózkodjon - nem minden nő szereti, ha lenyomják a fejét.

Mint minden szexuális együttlétnél, a szopásnál is nagyon fontos a kommunikáció. Ahogy korábban megírtuk, nem csak azt kell elvárni, hogy a nő fantasztikus szájtechnikával bólogasson, tudni kell jól szopatni - erre nincs más kifejezés. Azaz rá kell vezetni a nőt arra, mi esne jól, milyen legyen a tempó, milyen legyen az erőssége. Mindezt szemkontaktussal, érintéssel vagy akár finoman szavakkal. Általános probléma, hogy az adott szexpózban a férfi csak fekszik mint egy darab fa, és elvárja, hogy muzsikáljanak rajta, azonban ez kevés a jó orálozáshoz. Az pedig, hogy kinek mi jön be a szopásban, egyéne válogatja, elvárni senkitől nem lehet a csodát, és egyik szexpóz sem garancia a tökéletes franciázáshoz.