18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A farokmasszázzsal állandósítani lehet a vágyat

2013.05.14. 21:29
Hogy mi az a kényszerélveztetés, pontosan mik is a kényszerélveztetési technikák, hogy hogyan lehet fenntartani a vágyat a kapcsolatban és hogy hogyan kell visszahúzni az izgalmi állapotot, meg lehet tanulni az erotikus szexmasszázs órán. A lingam (farok) és jóni (punci) masszázs tanfolyamon életfilozófiát is tanítanak a praktikus fogások mellé. Például azt, hogy a paráznaság jó, hogy nem kell megfelelni senkinek csak saját magunknak, és hogy flörtölni minden nap kell.

Itthon is tanítanak lingam és jóni masszázst

Két, két és fél havonta szervezik meg az úgynevezett kettes fokozatú Tao szexmasszázst a nyolcadik kerületi hotelben. A szexmasszázs óra az alaptanfolyam technikáira épül, így csak azok vehettek részt a május 11-én, szombaton megrendezett órán, akik ismerték az alapokat. A közel négyórás tanfolyam felénél egyértelművé vált, miért is fontos tudni az alapokat: nem elég csak úgy nekiesni a másiknak és összevissza gyakorolni a testén a masszázsfogásokat, mert nagy kárt lehet tenni a másikban. Ráadásul a teljesen hétköznapi nyelvezetet is jó ha már megszokta korábban az ember, nem minden projektoros előadáson mondják ki szó szerint azt, amiről beszélnek. Pláne nem, ha szexről van szó.

Szombat délután van, négy óra, a kivetítőn egy fekvő, meztelen női test látható, felette pedig az áll: Tao masszázs II. fok. Körülbelül ötvenen sétálnak be a terembe, a többség harmincas párokból áll, de akad autóstáskás, ötvenes kopaszodó férfi is. Mindenki leül a helyére, az asztalon egy fekete boa, egy bordó anyagba csomagolt guminő és egy átlátszó, élethű dildó hever. A házaspár, akik a taoista szexmasszázs órákat tartják, szinte missziónak tekintik, hogy mindenkivel megismertessék azt a szexualitást, amiben ők élnek, és amiben ők hisznek. Ez az első mondataikból azonnal kiderül. "Anélkül, hogy erotikus gondolatok mennének át a fejeden, a testben lévő energiák akkor is működnek. Fontos a feromon töltés, hogy napközben eszedbe jusson a másik illata, ettől szép lesz a világ. Nem akartok ti megfelelni a büdös életbe senkinek, mindenki élje a saját egójának megfelelő életet" – hangzik el már a kezdetekkor, és ezzel gyakorlatilag meg is fogta a közönségét az első percekben, hisz az átlagember élete a megfelelésről szól. Az előadás első blokkja az életvezetési tanácsok után – például, hogy a paráznaság alapvetően jó, hogy flörtölni kell minden nap – azonnal a szexualitással folytatódik. A partnerek genitáliájának illatával például, ami a szakember szerint vízválasztó is lehet a kapcsolatban. És aztán megemlíti a csodát, amire mindenki kíváncsi a teremben, hogy hogyan is lehet úgy élvezni a szexet, hogy nincs "alternáló mozgás". Azaz nem a ki-be dugás a szex lényegi mivolta, hanem valami más. Hogy ez hogyan is épül fel, hogyan kell erre előkészíteni a testet, arról szól a következő két és fél óra.

"Kettyinteni mindenki tud, így születtünk, de szeretkezni kevesen"

"A vágy fenntartásának egyik eszköze, hogy ne legyen mindig erekció és aztán magömlés. Kettyinteni mindenki tud, így születtünk, de szeretkezni kevesen" – hangzik el az órán, amikor körvonalazódik bennem, hogy a taoista szex gyakorlatilag egy életen át tartó előjáték lehet, a férfinak és a nőnek egyaránt. De ki bírja ezt ki? Akik így élnek, azok soha nem vágynak arra, hogy a falhoz vágják őket, szétfeszítsék a combjaikat, és nagyon megpocsékolják? Ha erre az útra lépek, le kell erről mondanom? A kérdéseimre csak az óra végén kaptam választ, amikorra el is felejtettem azokat, annyira lefoglalt a lingam masszázs összes fogási technikája, az ejakulációt késleltető fogások (visszahúzások) és a jóni masszázs.

"El lehet érni azt a tudati állapotot, amikor a világon semmiféle direkt izgatásra nincs szükség az élvezéshez. Semmiféle mozgás nélkül jönnek az orgazmusok" – vezeti fel a házaspár a konkrét masszázsfogásokat, és kezdődik a lényeg, amire mindenki kíváncsi. A lingam (a pénisz szanszkritül) masszázst egy dildón mutatja a házaspár nő tagja, részletesen kitérve arra, hogyan kell megfogni, rámarkolni, hogyan kell a gátat és a makkot egyszerre stimulálni, és hogyan kell visszahúzni az izgalmat, ha a férfi makkja már kékes-lilás színű. A konkrét masszázsra elő kell készíteni a testet, ez egy ötlépcsős folyamat olajjal, majd ezt követi a hatlépcsős konkrét farokmasszázs. A hatodik lépcsőnél választani kell, ejakulációval vagy anélkül fejezik-e be, ennek megfelelően változik a következő két-három fogás.

A lingam masszázs után a jóni következik, az előadást hallgatva a párok szinte mind egyre közelebb ülnek egymáshoz, egymásra néznek, simogatják egymást, pusztán egy olyan pár ül a teremben, ahol mindketten keresztbefont karral, kissé hátradőlve figyelnek. A jóniról a házaspár férfi tagja tart előadást. Hogy mennyire bonyolult is a női orgazmus és a női test, a fogások számából is jól látszik: összesen huszonnyolc technikát tanít meg. Beszél a helyes ujjazásról – hogy például mindig 15 óránál szabad a nő hüvelyébe nyúlni –, a G-pontról és a G-foltról, a nagyajkak és kisajkak változásáról masszázs közben. A csikló mint olyan a masszázsban már csak hab a tortán, mivel az a legérzékenyebb terület, így a masszázs közepénél kerül csak arra sor. A jóni masszázsnál a kisajkaknak megdöbbentően sok köze van a női orgazmushoz: az élek professzionális izgatása és hogy hogyan reagálnak az érintésre, kiemelt fontosságú.

Bónuszként kényszerélveztetési technikákat tanítanak

Két óra elteltével, a női és férfi nemi szervek masszírozása után rövid szünet következik, a hallgatóság pedig sorakozik a házaspárnál a kérdéseikkel. Az egyik huszonéves nő azt akarja megtudni a férfi előadótól, mi a helyes ujjtartás a prosztatamasszázsnál, eközben feleségét arról faggatja három-négy nő, hogy mit tegyenek, ha a testüket a partner kövérnek tartja. Meglepetésemre az előadónő kerüli a szokásos dumát, hogy fogadd el magad olyannak amilyen vagy, helyette annak a fontosságáról beszél, hogy tudni kell azt, ha valaki szereti valakit, és szeretkezni akar vele, akkor teljesen mindegy, hogy néz ki a másik. Akkor, abban a pillanatban ő lesz a legkívánatosabb a világon.

A szünet után a bónusz fogásokkal, az úgynevezett kényszerélveztetési technikákkal folytatódott a tanfolyam, megtanították, hogyan lehet olyan kézimunkát adni a férfinak, amitől állítólag garantált, hogy reggel ágyba hozza a kávét. A férfi hallgatóság is megtudhatta, mik azok a fogások, amikkel a nőből kihozhatják az ősnőt, és amikkel páratlan szexuális élményt adhatnak. Az anális lépcsősor sem maradt ki, a házaspár a lehető legtöbbször elmondta, az análszex nem a pornóé, az emberek már 3500 évvel ezelőtt is űzték, ahogy a fistinget is – "csak el kell olvasni a Védák könyvét".

A négyórás tanfolyamnak ezen a pontján derült ki számomra, hogyan is kell elképzelni a tao szeretkezést, mit is jelent az, hogy nincs ki-be mozgás a hüvelyben. Amikor már a nő és a férfi teste is megfelelően felizgult az átéltek után, természetesen van behatolás, de nincs mozgás. Semmi mozgás, innen már minden a nőn és a hüvelyizmain múlik – azt is megtanultam, hogyan kell erre felkészíteni a hüvelyt. A végén pedig azt is megtudtam, hogy ha valaki rátér a taora, nem kell lemondania az ösztönös szexről, sőt, célszerű azt is gyakorolni, hogy meglegyen az egyensúly. Az azonban megfogalmazódott bennem, hogy jó sok gyakorlást igényel a lingam és a jóni masszázs is. A gyakorlatsorok korántsem annyira egyszerűek, és nem mindegy, mi után mi következik. Minden bizonnyal kevesen tervezik meg ennyire az előjátékot és a szeretkezést magát, mint amennyire a tao kívánja. Arra biztosan kiváló, ha valaki korai magömléssel küzd, ha sokat lóg a pornóoldalakon, vagy ha csak kéthavonta van szex a párkapcsolatában, de akkor sincs orgazmusa. Amiatt megér egy próbát, hogy egy kicsit máshogy is lehet élvezni egymás testét, és tovább is tarthat mint amit eddig valaha tapasztalt.