Fiatal volt, kellett a pénz a most 28 éves Szilviának, aki kétgyerekes anyuka, és házasságban él. Tíz évvel ezelőtt azonban az akkori pasijával erotikus webcames munkát vállalt, négy hónapig. Akkor azt mondták nekik, hogy csak németországi piacra sugározzák a szexjeleneteket, azonban a pornómegosztókra minden felkerült. A 28 éves nő szexvideóit a sógora találta meg, házassága válságban van a kamaszkori botlása miatt.

A 28 éves kisvárosi lány a pénz miatt vállalta el 18 évesen az erotikus webcames munkát, az akkori pasija beszélte rá a könnyű pénzkereseti lehetőségre. A történet a szokásos: fiatal volt, kellett a pénz, és azt ígérték, csak a németországi piacra készül, soha nem fog kiderülni. Az is a munka mellett szólt, hogy együtt kell szexelniük a pasijával, mások csak nézik ezt a monitoruk mögött. Tíz évvel később a sógora találta meg az interneten keringő szexjeleneteket, holott összesen négy hónapig dolgozott a webkamerás szexiparban. Azóta két gyerek anyja, és bár házas, múltja miatt a válás határán van.

„Mondta az akkori pasim, hogy van egy ismerőse, aki most jött haza Amerikából, és webkamerás munkát ajánlott nekünk. Tíz éve kettőnknek összesen 14 ezer forintot fizettek egy órányi szexért, nagyon jó pénz volt az. Az egyik lakásban kellett csinálnunk, volt a szobában egy operátor is, aki fordította a kéréseket" – mondta a Velvetnek a 28 éves Szilvia, hozzátéve, a kérések olyanok voltak, mint szopd le. Hetente többször, összesen egy órát vállaltak, a pénzt azonnal, dolguk végeztével kézhez kapták.

Másokkal ellentétben ők tényleg szexeltek a kamerák előtt, sem kefirt, sem mást nem vetettek be csalásként. A kapcsolatuk az akkori pasijával hamar gallyra ment, de addig is a négy hónapon át tartó rendszeres munkával annyi pénzt kerestek, hogy közepes kategóriájú autót vásároltak, és még normálisan is éltek kisvárosi otthonukban. Mivel csupán egy óra volt a munkaidejük, amit ők maguk alakíthattak, így tanulásra és normális munkára is volt idő az erotikus webcames munka mellett.

A most már 28 éves, kétgyerekes Szilvia teljesen elfelejtette a kamaszkori botlását, legalábbis nem foglalkozott vele mindaddig, amíg a férje testvére bele nem szaladt Szilvia múltjába.

A sógor az interneten találta meg a szexjeleneteket, egy pornómegosztó oldalon. Azonnal megmutatta a testvérének, aki nem bírta ki, és végignézte, mit csinált a felesége tíz évvel ezelőtt. „Azóta állandóan hiszti van, rendszeresen előkerül a téma, nem tudja feldolgozni a történteket. Nem mondtam neki korábban erről semmit, nem is gondoltam volna, hogy ez téma lehet. A múltat már lezártam, annak a kapcsolatnak régen vége, nem is tartjuk egyáltalán a kapcsolatot, fogalmam sincs, mit csinál, hol él. De a férjemmel azóta rendszeresen veszekszünk, már mindenen szinte, és mindig az a vége, hogy én vagyok a hibás. Van, hogy lekurváz, pedig akkor szerelmes voltam, és csak a volt pasimmal csináltam."

Szilvia próbált tenni azért, hogy a szexvideóját eltüntesse az internetről, de gyakorlatilag tehetetlen. Az ismerős, aki anno a jól fizető munkát adta, azóta felszívódott. A szexjelenetek szerinte úgy kerülhettek fel az internetre, hogy annak idején az egyik fizetővendég rögzítette, és feltöltötte valamelyik pornóoldalra. A szexvideó kiirthatatlan az internetről, a nagyobbik problémája az, hogy a gyerekei is megtalálhatják. „A családban csak apámnak és a nővéremnek mondtam el, az édesanyám és a nagyszüleim nem tudnak erről. Az apám azt kérdezte, miért mentem ebbe bele, hibázott-e bármiben, ami miatt ezt a munkát választottam. Normális családban nőttem fel, egyszerűen csak szerelmes voltam az akkori pasimba, és bármire rá tudott venni. Ma már nagyon bánom, amit tettem."