A Szultán becenevű férfi egyedi rekordra készül, egy hónapon keresztül naponta 30 nőt szeretne kielégíteni elsősorban a szájával és az ujjaival, segédeszközöket is használna. A kísérletben egyszerre két nővel foglalatoskodna, célja az, hogy ezer nőt elégítsen ki orálisan. Az augusztus 31-én kezdődő kísérletre könyvekkel és pornófilmekkel készül. Ahogy ő fogalmazott a Velvetnek, szexuális forradalmat, szemléletváltást szeretne ezzel elindítani.

Az amúgy zárkózott, 30 körüli férfi életében még nem sok nő előtt térdelt életében, ez is az oka annak, hogy egyéni rekordra készül. Egy hónapon keresztül napi körülbelül 30 különböző nőt szeretne orálisan kielégíteni, tervei szerint az ezres nagyságrend szerepel. Arra voltunk kíváncsiak, mi motiválja az augusztus 31-től kezdődő rekordkísérletben, ebben számára mi az élvezet, hogy van-e különleges technikája, továbbá, hogy miért gondolja, hogy ki fog tudni elégíteni ennyi nőt. Hogy mire is vállalkozik a Szultán becenevű férfi, az is mutatja, hogy még csak hasonló Guinness-világrekordkísérletről sem tudni a cunnilingus (nyalás) témájában. Egyszerre csak két nőt szeretne kielégíteni maximum, és azt sem bánja, ha a nők közben egymással is eljátszadoznak. Ahogy ő fogalmazott, így legalább 20 percet tudna szánni a két nőre egyszerre.

"Szeretem puszilgatni, csókolgatni, kényeztetni a hölgyeket, szeretem őket" – nyilatkozta Szultán a Velvetnek, és hozzátette, nem csak a puncit szereti kényeztetni, hanem a nőket egészében. A kérdésre, hogy a nyalást jobban szereti-e, mint a behatolást, azt felelte, nagyobb élvezetet okoz neki az, ha a nőt szájjal, nyelvvel, ujjakkal, vibrátorral kielégítheti. Még mielőtt azt gondolnánk, hogy emögött valamiféle szolgalelkű, mazochista jellem húzódik meg, hozzá kell tenni, hogy a kísérlethez ideológia is kapcsolódik. Szultán ugyanis így szeretné felhívni a társadalom figyelmét a nők kielégítésének fontosságára – ezt videóüzenetében is hangsúlyozza. "Ha a pornófilmeket nézzük, az a jellemző hogy a férfiak örömére koncentrálnak, nem pedig a nőére, ezen szeretnék változtatni. A nőknek is joguk van a kényeztetéshez, erotikus forradalmat szeretnék ezzel indítani."

A kísérletre könyvekkel és pornófilmekkel készül, ahhoz, hogy a kísérlet sikeres legyen, nem csak a nyelvét és az ujját szeretné használni. "Eszközöket is be szeretnék vetni, vibrátort, vibrogyűrűket, az ujjamra gumit fogok húzni" – mondta Szultán, akinek a szülei és barátai nem tudják, mire készül. A kérdésre, hogy mi lesz, ha ez kiderül, azt válaszolta, ezen még gondolkodik. A férfi egyedülálló jelenleg, és nem volt sok barátnője, hogy mennyi pontosan, azt számszerűen nem szerette volna megmondani.

"Nekem úgymond hiányom van, be kellene hozni mindazt, amit 18 éves koromtól sokáig hiányként éltem meg. A kihívások is éltetnek, az is izgat, és ez érdekes, különleges rekord. Az is izgató, hogy látom, hogy őt izgatja, hogy őt ki tudom elégíteni, hogy ő ezt élvezi. Tapasztalatszerzés is, ha népszerűbb leszek a rekorddal, az se baj" – válaszolta arra a kérdésre, miért találta ki a nemzetközi szinten is egyedülálló rekordkísérletet. A kísérlet természetesen alanyok nélkül nem valósulhat meg, ráadásul  Szultán feltétele, hogy a nők legyenek együttműködők a kísérletben, az pedig nagy segítség lenne, ha magukat hangulatba hoznák a kísérlethez.

A kísérletben szívesen résztvevő nőket keres Szultán

18-50 év közötti nők jelentkezését várja Szultán augusztus 9-ig, feltétel az ápoltság és az orvosi egészségügyi igazolás. Továbbá a résztvevő nők magukkal vihetik a vibrátorukat, egyrészt a fertőzések elkerülése miatt, másrészt a kísérlet érdekében. "Nem kell modellnek, plázacicának lenni" – mondta Szultán, aki a szexrekord@gmail.com e-mail címre várja a jelentkezéseket. A világrekord a Tutti Frutti Party szervezésében jön létre.