Legyen hangulatvilágítás, rend és tisztaság, puha szövetek, hívogató színek, jó zene és elérhető vibrátor - az examiner.com szerint ennyi elég is ahhoz, hogy ne a tévére, gyerekekre, hanem egymásra összpontosítsunk.

Egy erotikus, romantikus hálószobadizájn arra ösztönzi a párokat, hogy több intim percet töltsenek egymással. A házasságban fenntartani a szenvedélyt ugyanis komoly munka, és egy ilyen hely kilakítása segíteni tud a pároknak a romantikus hangulatban. Egy személyre szabott, romantikus hely élvezése együtt ugyanolyan fontos, mint a gyerekek programjainak betervezése, barátok, család - ez fontos egy házasságban. Egy erotikus játszótér létrehozása segít a pároknak abban, hogy egymásra összpontosítsanak, ne pedig a tévére, a gyerekekre, a munkára vagy az alvásra.

Az examiner.com a napokban előállt néhány javaslattal, ami szerintük segít a pároknak abban, hogy a saját szenvedélyes zugukat létrehozzák.

1. Hangulatvilágítás: gyertyafény, halvány kapcsolófények, lámpák, különféle színes izzókkal. Süllyesztett fények kapcsolóval az egyik kedvenc, mert egy lágy fényt csinálhat felülről, vagy ha olyan hangulatban van, hogy nézni szeretnék egymást, és kicsit világosabbra állíthatják.

2. Távolítsa el a rendetlenséget a szobából: ha a szobában papír, magazinok, varrókosarak, gyerekek munkái vannak kirakva a falon. Távolítson el mindent, mert ezek nem romantikusak. Tartsa a szobát rendben, legyen ez egy felnőttszoba, szexi és hívogató. Ha kupi van körben, a fejben is az lesz, és elveszik a pillanat.

3. Puha, hívogató szövetek és formák: szánjon időt rá, hogy legyen egy párna, egy szék, egy ottomán, szexi ágynemű, szép lepedő, hívogató színek a szobában. Díszítse a szobát, a színek fokozzák a szenvedélyt, a vörösek, a sötétebb színek, és egy kis fekete padlizsán, párosítsa a szöveteket. Sötét csokoládébarna és kék egy nagyon szexi kombináció, ahogy a fekete, a vörös és a krémszínű is. Ne használjon túl sok virágmintásat, vagy túl sok színt, legyen egyszerű, elegáns, romantikus, szexi.

4. A hang egy módja a hangulatba hozásnak, és blokkolja a zajt: a zene egy csodálatos módja annak, hogy a zajokat a hálószobában tartsa, illetve azon kívül eltüntesse.

5. Segédeszközök, kiegészítők: Kell egy terület a szobában, ahol a segédeszközök könnyen elérhetőek. Tervezzen egy komódot, vagy egy fiókos szekrényt, amelyre gyertyákat rak, szexjátékokat, fehérneműt, hintákat illetve szexkellékeket rejthet el.