A 22 éves Jeppe Hansent kirúgták a kanadai Winnipeg balettintézetből, amikor kiderült, hogy melegpornós. A táncos nem hibáztatja az intézményt, tudja, milyen konzervatívak.

Jeppe Hansent a kanadai Winnipeg balettintézet hallgatóját kirúgták, amikor kiderült, Jett Black néven ismert melegpornós. A dán nemzetiségű férfi önként írta alá a papírt, hogy kilép a főiskoláról. "Határozottan kirúgtak az iskolából. Nem igazán adtak más lehetőséget" – mondta Hansen a National Postnak. Úgy derült ki, hogy pornózik a suli mellett, hogy az osztálytársai találták meg Tumblren, és természetesen azonnal beköpték az iskola művészeti igazgatójának. A táncost márciusban hívta be az iskola tanácsa beszélgetésre, ahol közölték vele, hogy azonnal el kell hagynia az intézményt. A 22 éves táncos azt is elmondta, megérti az intézmény döntését, gyerekkora óta ebben a közegben él, tudja, hogy mennyire konzervatívak, és hogy nem hibáztatja a Winnipeget.

Jeppe Hansen februárban lépett be a CockyBoys nevű melegpornós modellügynökséghez, az ügynökség oldalán jelenleg is ő a kiemelt modell (ide kattintva láthatja). A jelenleg New Yorkban élő, tehetséges balett-táncos korábban a Dán Királyi Operában is táncolt.