A nyuszis farokgyűrű kétféleképp rezeg, az ütvefúró mód és a régi Nokia, ennek ellenére a férfinak és a nőnek is élvezetes. Vibrátoros farokgyűrűket és sima szilikon anyagú gyűrűket teszteltünk, a végeredmény egyöntetűen az, hogy a vibrogyűrűk feldobják a szexet.

Többféle mintázatú szilikonból készült farokgyűrűket és vibrátoros, csiklóizgató farokgyűrűket tesztelt két vállalkozó szellemű pár. A véleményük abban közös, hogy a vibrátoros farokgyűrűk kicsit feldobják a szexet, a sima gyűrűk semmi extra élményt nem adnak. Összességében mindenki élvezte, de mind a négyen többre számítottak.

Nyuszis farokgyűrű > szilikonos gyűrű

"A kipróbálásra kapott nyuszis farokgyűrű után már tudom, miért mondják azt, hogy dugnak, mint a nyulak. Nem csak gyakran, de gyorsan is csinálják. Első látásra azt hittük Emesével, hogy egy ekkora állatfigurával a farkamon parádézni inkább lesz nevetséges, mint izgalmas, a szilikonba épített rezgő alkatrésztől ráadásul úgy néz ki, mint egy óriás gumicukor, aminek átlőtték a fejét. A felrakása adja magát, ha felfelé néznek a fülei, Emesét masszírozzák, ha lefelé, Here urat. Rezgésben két lehetőség van, az ütvefúró mód és a régi Nokia, aminek bepunnyadt már az aksija. Amilyen viccesnek tűnt az elején, annál jobban élveztük mindketten, reméljük sokáig kitart benne a kis gombelem" – írta Józsi, aki a nőjével kétféle farokgyűrűt tesztelt, vibrátorost és sima szilikon gyűrűst összehasonlításképpen.

"Sok farokgyűrűvel volt már dolgom, de olyannal még nem, amitől hyperspace-es tinilánycopfnak néz ki a répa. A hatospakk UV színű szilikon kéjfokozók tényleg úgy néznek ki, mint egy csomag technohajgumi, vagy azok a design gyűrűk, amikért visongva adnak a csajok háromezret a formatervezett divattárgyak termelői piacán. A teszt azzal kezdődött, hogy bebizonyítsuk, a szilikon tényleg nyúlik, és hasonló élvezetet nyújt minden férfiembernek az áltagostól a kólásdobozfaszúakig. Ezt remélem a fotó bizonyítja. Használat közben átjön a farokgyűrű lényege, folyamatosan telve tartja a véredényeket. Arra nem jöttünk rá a kis barátnőmmel, hogy mi jó ebben a lányoknak, azon kívül, hogy végig Rocco a buli, mert rendeltetésszerűen használva a szilikon bibircsókok kimaradnak a buliból. Ettől függetlenül tényleg feldobja a szexet."

A sima szilikongyűrűt nem is lehet érezni

Két vibrátoros gyűrűt és sima fekete szilikongyűrűt tesztelt egy másik pár is, a véleményük egyöntetűen az, hogy nagyobb durranásra számítottak. Jópofa játék, és egész biztos, hogy használják majd. A tesztelő pár férfi tagja az egyszerű, fekete szilikongyűrűből nem érzett semmit. "Nem volt egyszerű felrakni, kell a sikosító hozzá, vagy valami nedv, máskülönben felszuszakolni. Szerintem egy picit keményebb volt és egyszerűen csak egy jó szex volt. hogy mennyi köze volt a gyűrűnek hozzá, nem tudom, de talán volt" – tette hozzá a tesztelő nő.

A pár a Szürke ötven árnyalata könyvhöz készült kéjgyűrűt is kipróbálta. "Nem volt rossz. Kicsit többre számítottam, extrábbra, de annyira nem különleges érzés" – írta a pasi, és hozzátette, kellett síkosító a felrakáshoz a szilikon miatt. "Klassz volt, kipróbáltuk többféleképpen is, de valahogy úgy van kialakítva, hogy pont nem a csiklóhoz esik a rezgő része. Persze azért lehetett érezni kicsit, de nem egészen konkrétan ott stimulált, ahol kellett volna. Ennek ellenére azért nagyon tetszett, biztosan akarom majd még használni" – írta a csaj. A harmadik szexuális segédeszközt, az x-faktorost gyakorlatilag az első ránézésre ignorálták, nem túl bizalomgerjesztő látványa miatt. És mert nem is működött, ahogy a számlálós gyűrű sem, amit tényleg csak viccből szerettünk volna tesztelni - állítólag számolja a lökéseket.