18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Szexpózok, amiket celebekről neveztek el

2013.07.17. 21:29
A Nicki Minajról elnevezett szexpóz maszturbálás három tükör előtt, a bradpittezés pedig hibátlan testű férfit takar, aki páratlan odaadással képes kényeztetni és teherbe ejteni nőjét. A Cracked listájából szemezgettünk.

Az, hogy celebekről, emberekről, a rájuk jellemző cselekedetekről nevezzenek el szokásokat, nemcsak itthon megy – gondoljunk a damuzásra. A Cracked összeszedte azokat a celebeket, akikről szexpózokat neveztek el, amiből kiderül az is, hogy a juddapatowzás azt jelenti, szex a feleséggel. Így a szexvideókon túl máshogy is össze lehet kötni a szexet a celebekkel.

A nickiminajozás a maszturbálás egyik fajtája

A Minaj hasonlóan hangzik, mint a menage, a menage-a-trois kifejezésből, ami hármasszexet jelent. A Minaj mégsem hármas, hanem maszti, mégpedig három tükör előtt. Nem kell mást tenni, mint azt nézni a tükörben, mennyire csodálatosnak tartja önmagát, és már maszturbálhat is, természetesen arra gondolva, mennyire őrülten szexinek tartja magát. Még akkor is, ha mások szerint nem az.

nicki-minaj

A zooeydeschanelezés csak egy szopás

A magazin egyszerűen letudja a Zoeey Deschanelezést, ami az orálozás egy ukulelén, szóval egy szopás.

Oh, in Wilson, azaz Owen Wilson

Magyarul hülyén hangzik, angolul pedig egy rossz szóvicc az alapja az owenwilsonozásnak, ami azt jelenti, hogy valaki váratlanul, hirtelen beteszi a farkát, ami inkább meglepetésszerűen éri az embert, mint szexnek nevezhetnénk. Így leírva ez már súrolja az erőszak határát.

A juddapatowzás: amikor a haver dugja a feleséget

A rendező, Judd Apatow a filmjei (40 és annyi, Lepattintva, Felhangolva, 40 éves szűz, Ananász expressz) miatt kapta a szexpózt. Kis időt és tervezést igényel a juddapatowzás, először is kell keresni egy zsidó jóbarátot, aztán filmet kell készíteni vele, amiben megdugja a rendező feleségét.

A bradpittezés inkább egy karakter, nem pedig szex

A bradpittezésnek tulajdonképpen semmi köze a szexhez, a színészről elnevezett cselekvés egy hozzá hasonló tökéletes testű, önbizalommal teli férfit takar, aki ránézésre megtermékenyíti nőjét. Hibátlan teste páratlan odaadással párosul, és ez maga a bradpittezés. És aki persze sokáig nem veszi el feleségét, de eljegyzi.