És végre itt van, amire mindenki várt, mióta először hallottunk a Google Glassról: Google Glass-szal készített pornó! Illetve valami olyasmi. Ugyanis a film trailere inkább illik be egy paródiának, mint egy igazi pornónak, de legalább mindenki kedvence James Deen benne van, és minden olyan hülyeség is, amit az ember elképzel, hogy lehet csinálni egy ilyen szemüveggel. De már most ki kell, hogy ábrándítsuk, röntgenlátása nem lesz ettől, és nőket sem tud majd levetkőztetni ezzel.

A Google Glasst először tavaly nyáron, a Google IO fejlesztői konferenciáján mutatták be, és azóta is ez minden geek álma, és ha erről akar bővebben olvasni, azt inkább itt tegye meg, mert a továbbiakban izgalmasabb témákról, péládul a pornóról és James Deenről lesz szó. A találgatások, hogy mikor épül be a pornóiparba a Google Glass, szinte azonnal a kütyü megjelenése után megkezdődtek, annak ellenére is, hogy a Google szabályzata szigorúan tiltja a pornót, és személyiségi jogi okok miatt elvileg az arc- és hangfelismerést is, úgyhogy az alábbi videó már csak ezért is egyértelmű, hogy paródia. De mivel a pornóipar hatalmas potenciált lát az eszközben, sejtésünk szerint hamar kikerülik majd a szabályokat. Az első Google Glass-os pornófilm  – illetve annak trailere – viszont így is elkészült, igaz az egész egyelőre csak egy vicceskedős szárazbaszás.

Pedig a Google Glass segítségével igazán izgalmas pornófilmeket is lehetne gyártani, hisz a szemüveggel videót is lehet készíteni anélkül, hogy a kezünket használnánk, így végre elkészülhetnének az első, igazi first person pornók. Igaz, idővel ezzel akár tönkre is lehetne tenni a pornóipart, mivel ha már minden jöttmentnek lesz ilyen kütyüje, már nem lesz szükség arra a sok emberre, akik egy pornófilm elkészítésén dolgoznak.

De visszatérve a fenti videóra: az első Google Glass-szal (illetve valami olyasmivel) készült pornóban természetesen mindenki kedvence, James Deen szerepel Andy San Dimasszal együtt, és minden olyat kiparodizálnak benne, ami simán elférne egy Csupasz pisztoly filmben is. Röntgenlátás, véletlen keresések a Google-ön, arcfelsimerő adatbázis, illetve szex közbeni kajarendelés – utóbbi kivételével valószínűleg egyiket sem lehet majd csinálni a szemüveggel. Mindenesetre mi már nagyon várjuk az első igazi pornófilmet, ami ezzel a kütyüvel készült, bár tartunk tőle, hogy már létezik ilyen, csak még nem tudunk róla.