Biszex csajra vágyik, aki Budapesten él, és szereti a Túró Rudit, továbbá fontos, hogy ugyanazt a sorozatot imádja, amit ön? Akkor keresse a Facebookon, és közelebb kerülhet álmai nőjéhez vagy pasijához. Olyan pasit is könnyen talál, aki szereti a nőket szép fehérneműben látni.

A Facebook új keresője, a Graph Search segítségével elég könnyen és gyorsan rá lehet találni hasonló érdeklődési körű emberekre a világban, ezzel gyakorlatilag több millió potenciális embert is találva. Már, ha nem épp azon gondolkodik, hogy otthagyja a Facebookot. A közösségi oldal könnyen az első számú társ-, és szexpartner keresővé válhat a világon, feltéve, ha a megfelelő információkat megosztják a profilon. Azontúl, hogy az idegenek bármikor megnézhetik a fotókat, a becsekkolásokat, a világ máris sokkal kisebbnek tűnik, ha megtudjuk, mennyi mindenkivel vannak közös kedvencek, lájkok, megosztások, hobbik. Így válhat az online társkereső szolgáltatások riválisává a Facebook. A barátok barátai, azok barátai eddig is elérhetők voltak – sokan előszeretettel éltek is ezzel – most már az álomférfi vagy álomnő pontosabb paramétereire is rá lehet keresni.

Például a biszexuális 25 év alatti nőkre, vagy azokra az egyedülálló férfiakra, akik Budapesten élnek, és akiket a nők érdekelnek, és így tovább. A keresés bővíthető zenékre, sorozatokra, könyvekre, bármi más hobbira is akár. 2013-ra a Facebook tényleg  átreformálta az ismerkedést. Nap mint nap megtörténik, hogy akikkel megismerkedünk, rákeresünk a Facebookon, megnézzük a fotóit, a közös ismerősöket, hogy mi mindent szeret, és ha szimpatikus, akkor ráüzenünk. (Sőt, az is megtörtént, hogy valaki a fent vagy a Facebookon kérdéssel lépett oda ismerkedni egy szórakozóhelyen. A további beszélgetés helyett pedig azzal zárta a mondanivalóját, hogy csetelni szeretne a Facebookon.

A Facebook kicsit a Lovebox is lett, ugyan nem lehet statikat küldeni, de a lájkokkal, csetekkel lehet éreztetni, ha valaki tetszik – főleg a lájkok árulkodnak általában. Mindezen túllépve a Facebook arra is alkalmas, hogy szexpartnert találjunk, ehhez jó, ha minél pontosabban keresünk. Például, ha olyan férfit keresünk, aki Budapesten él, szereti a nőket szép fehérneműben látni, akkor a single men interested in women who live in Budapest and who like Ann Summers-t beírva megkaphatjuk az eredményt. (Az Ann Summers bármelyik más fehérnemű márkával helyettesíthető.)

A keresést addig bővíthetjük, ameddig csak akarjuk, így lehet a Facebook a legpraktikusabb kerítő. A találatok közt lehet kutatni, a kidobott profilokat végigböngészni, és rengeteg adatot átfuttatni az agyunkon, aztán lépni. A profilokat érdemes végignézni, megtörténhet, hogy a keresés első találata okénak tűnik, aztán kiderül, hogy egy láthatóan pornófüggő – a Girl Next Door Self Pics és a Hot Bunnys oldalak nagy rajongója –, szakállas, venezuelai fotós pasi lenne az álomférfi.

Az egzisztenciamániások is megtalálhatják a számításaikat, akinek fontos, hogy hasonló munkakörben dolgozó csajt vagy pasit szedjen fel, szűkítheti a keresést. Akár arra, hogy szereti-e a Túró Rudit. A találatokat végigböngészve a kiválasztott alannyal könnyen fel lehet venni a kapcsolatot, de a legcélszerűbb, ha arra az eseményre megy el, ahova ő is. Sokan egész máshogy néznek ki, mint ahogyan a Facebook profiljuk fotóin – a Facebook fotók szerint alig van ronda ember a világon –, és úgyis a kisugárzás, a szóbeli kommunikáció dönt el mindent.