horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezek a Playboy-modellek szextippjei

2013.08.14. 20:50
A College Candy Playboy modelleket kérdezett meg arról, mi kell a jó szexhez, kinek, mit kell tennie ahhoz, hogy magába bolondítsa a partnerét. Van, aki az előjátékra esküszik, van, aki azt tartja fontosnak, hogy a nő felnézzen a férfi lába közül.

Playboy-modellek osztották meg a világgal tanácsaikat, hogyan is kell jól szexelni, pontosabban inkább arról beszéltek, mit kell tenni a jó szexért. Többen is azt tanácsolják a nőknek, ne féljenek átvenni az irányítást a férfi felett. A College Candy kérdezte meg az alábbi Playboy csajokat, mi a jó szexben, és mi az, amit másoknak tanácsolnak.

Jill Scott Playboy modell

"Van egy kedvenc új játékunk a pasimmal. Nemrég vásároltunk vibráló bugyit, vezeték nélküli távirányítóval. Felveszem a bugyit, amikor vacsorázni megyünk, és nála van a távirányító. Sosem tudom, mikor fogja megnyomni a gombot, van, hogy akkor, amikor rendelek. Mire a vacsorának vége, annyira be vagyunk indulva, hogy már a parkolóban szexelünk" – mondta Jill Scott.

Jill Scott twt

Pandora Blue Playboy Live cyber modell

"Hagyd magadon a ruháid, és húzd fel a pasid, ez téged és a pasid is hangulatba hoz" – mondta a  Pandora Blue nevű camgirl, és hozzátette, a ruhán keresztül izgatást egészen addig érdemes játszani, amíg le nem akarják szaggatni egymásról a ruhát.

pandora blue twt

Tina Marie Playboy modell

"Sose légy szégyenlős amikor szexelsz, védtelen vagy, de a célod az öröm, soha ne félj felnézni a férfira orális szex közben, ez csak nedvesebbé tesz téged, úgy értem az ő férfiasságáért csinálod" – mondta Tina Marie Playboy modell, aki úgy tűnik, szeret alázatosan térdelni és szeretni.

Tina Marie insta
Fotó: instagram

Kimberly Kisselovich Playboy modell

"Csináld, ami jól esik, és ne légy önző. Szeretem, amikor tudom, mivel szerzek örömöt a partneremnek – ez engem is beindít" – mondta a magazinnak Kimberly Kisselovich.

Kimberly Kisselovich twt

Kelly Lynn Playboy modell

"Vedd át a vezetést, amikor nem vagy elégedett! Vezesd a másikat, és ne félj beszélni, elmondani neki mit szeretnél" – ezt tanácsolja Kelly Lynn.

kelly lynn insta
Fotó: instagram

K Elizabeth Playboy modell

"Csajok, a pasi várjon, és dolgozzon meg értetek! Szerezzétek vissza az irányítást a kapcsolatban! Plusz, a szex észbontó lesz, amikor végre megtörténik. Pasik, ne felejtsétek el az előjátékot. Küldj neki pikáns üzenetet munka közben. Vidd el vacsorázni, viseljen szoknyát bugyi nélkül. Azt akarja majd, hogy azonnal vidd haza" – tanácsolja K Elizabeth, akinek tippje egybeesik Tasha Reign pornós egy-egy tanácsával.

Kayleigh Elizabeth twt

Meghan Leopard a Playboy Miss Social lánya

"Ne félj átvenni az irányítást. A partnered szeretni fogja a domináns oldaladat" – javasolja Meghan Leopard.

Meghan Leopard twt

Akárki tanácsát is fogadja meg, azt tartsa szem előtt, hogy a szex akkor jó, ha mindkét fél egyszerre akarja azt, legyen az bármilyen domináns szerepjáték vagy mocskos sms-csata.