Róberték egy ideig próbálkoztak a szvingerklubokkal, de feladták. Mint mondják, a hangulat, mint egy nyolcvanas évekbeli német pornóban, a felhozatal siralmas, és a higiénia sem szexhez méltó.

A szvingerklubok törzsvendégei azt mondják, aki egyszer kipróbálja a szvingelés élményét, az rá is kattan rendesen a dologra, pedig ez is ízlés kérdése. Korábban írtunk már egy olyan párról, akik életvitelszerűen űzik a dolgot, ám vannak olyanok is, akiknek az elképzelése többszöri próbálkozásra sem jött össze. Olvasóinkkal most a 34 éves Róbert osztja meg a véleményét, aki arról mesél, hogy bár nem egy alkalommal látogattak meg ilyen jellegű helyeket barátnőjével, és szexeltek is más vendégekkel, egy idő után nem mentek többé szvingerklubba. Nem kettőjük közt alakultak ki problémák a gruppenszex miatt, hanem a hangulat és a társaság nem volt az ő stílusuk.

Pornós hangulat

Róbert elmondása szerint kétfajta típusú szvingerklubban járt eddig: egy része a nyolcvanas évek német pornófilmjeit idézte, a másik pedig a luxusvillás produkciókat. "Az előzőn mai napig röhögök, az utóbbi viszont eléggé frusztráló tud lenni egy átlagember számára. Bár szexelni megy oda mindenki, és nem társadalmi kapcsolatokat kialakítani, szerintem alapvető lenne a családias, legalábbis barátságos hangulat, amit eleve a luxusbordélyház megidézése ellehetetlenít. Persze, a sznoboknak ez biztosan bejön".

Felhozatal

Bár interjúalanyunk sznobokról beszél, kitért arra is, hogy nemcsak az elit kör szórakozási lehetősége a szvingerezés, sőt. "Beszélgettem olyan párral, akik hónap végén kölcsönkért pénzből mentek el klubba, és inkább a kaján spóroltak, csak legyen meg a havi gruppenadag. Sajnos a felhozatal legtöbbször már ránézésre kiábrándító: mackónacis fazonnal minden esetben találkoztam, de legalábbis az agyonmosott póló és farmer az általános. De a nők se teszik oda magukat a jó ügy érdekében, ami épp a kezük ügyébe akad, azt a fehérneműt kapják magukra, legyen az már agyonhasznált sárgás színű vagy mosástól bolyhosodó."

Róbert hozzátette, felejtsük el azt is, hogy a ház minden emelete tele van modell külsejű bombázókkal, akik csak arra várnak, hogy jól megdugja őket valaki. "A többségük öregedő, megereszkedett bőrű, súlyproblémákkal küzdő hölgy. Félreértés ne essék, nem bántani és degradálni akarom őket, csak aki azt képzeli, hogy Michelle Wild-féle nők várják majd szétnyitott lábakkal, azok nagyon nagyot fognak csalódni. De ugyanez jellemző a férfiakra is, akiket egyébként a legtöbb esetben liveshow érdekel inkább, kukkolnak és fogdosódnak."

Konfliktusok

Bár a szvingerklubban alapszabály, hogy a nem nemet jelent, az elutasítást pedig szó nélkül tudomásul kell venni és visszavonulni, a belépés az ilyen helyekre nem intelligencia-teszthez kötött. Róbertnek és párjának többször voltak konfliktusai ebből adódóan.

"Barátnőmmel megbeszéltük, hogy közösen választjuk ki a harmadiknak csatlakozó felet, legyen szó nőről vagy férfiról. Nekem semmi bajom nem volt az úriemberrel, Kingának viszont nem jött be, úgyhogy ezt közöltük is vele. Vérig volt sértve, és válogatott szép kifejezésekkel dobálózott még egy ideig, míg leállították. Az alkohol is probléma, sokan csak úgy mennek bele az orgiába, ha előtte alaposan a garatra öntenek, így kötött már belénk nő is, akinek annyi baja volt mindössze, hogy barátnőm túl hangosan nevetett."

Ápolatlanság

A több évet külföldön töltött olvasónk véleménye, hogy a magyarok nem fordítanak kellő figyelmet a higiéniára, és ezt a szvingerklubokban is tapasztalta. "Leggyakoribb a dohány- és piaszagú lehelet, és akkor még nem tartunk az alsónadrág, bugyi alatt. Igen, abból is volt már sértődés, hogy lekerült a gatya, a párom pedig nem volt hajlandó az orális szexre addig, míg az úriember el nem ment tisztálkodni, a pénisz ugyanis szaglott. Számunkra az is meglepő volt, hogy aktus után az egyik hölgy csak magára kapta a ruháját, le sem zuhanyozta magáról a szexnedveket."

Róbert szerint természetesen vannak kivételek, de ritkák, a megfelelő klub és társaság keresgéléséről pedig egy idő után lemondtak. Azt mondják, az igényes párokból általában összeszokott csoport alakul ki, akik nem szívesen vesznek be maguk közé új tagokat, egy idő után pedig ők is eltűnnek a szvingerklubokból, és inkább magánbulikat szerveznek.