Bár európai szemmel nézve a legtöbb japán pornófilm inkább perverznek tűnik, a főszereplő nők egytől egyig eredendően cukik. Össze is állítottunk belőlük egy galériányit, szavazzon a kedvencére!

Ki nyitottnak, ki perverznek tartja a japánokat, filmjeiket pedig sokan művészinek nevezik, de még ennél is többen obszcénnak.

Ki a legszebb?

A vélemények tehát ezzel kapcsolatban megoszlanak, egy dologban viszont mindenki egyetért: a japán nők eredendően cukik, szinte nem is létezik olyan férfi, aki ne lenne odáig értük.

A pornószínésznők viselkedése a produkciókban európai szemmel nézve kicsit furcsa lehet: ha valóban japán készítésű filmről van szó, a lányok úgy reszketnek és nyafognak az ágyban, mintha minden alkalommal a szüzességüket veszítenék el. Ennek oka a kultúrájukban rejlik: Japánban ez a megszokott, ez az elvárt a nőktől, hogy minél törékenyebbnek és ártatlanabbnak tűnjenek, ekképp látszanak a japán férfiak még keményebbnek, erősebbnek mellettük.

Galériánkban megtalálhatja az utóbbi idők legsikeresebb és legkeresettebb japán pornószínésznőit, kezdve a babaarcú Mana Sakurától az óriásmellű Hitomi Tanakáig. Szemeinek legeltetése után szavazzon arra a csajra, akit a legdögösebbnek tart!