Van már pár követője az 1970-es évek Linda Lovelace-nak, a legendás torkú pornószínésznőnek. Nem, nem a bénázókra gondolunk, hanem azokra, akik tényleg profin csinálják a technikát. Galériánkban megmutatjuk, kik ők, a Muffinon pedig azt, hogyan dolgoznak.

A mélytorok technikájának hívei és Amanda Seyfried rajongói minden bizonnyal már tűkön ülve várják, mikor vetítik már a magyar mozikban az igaz történeten alapuló Lovelace című filmet. Az 1972-ben bemutatott, kultfilmmé vált Deep Throat tehát a nagyokat is megihlette, a főszereplő színésznő pedig a pornó alapján készült fel Linda Lovelace szerepére.

A legendás torkú pornós Linda Susan Boremanként látta meg a napvilágot 1949-ben, és azzal vált híressé, hogy tövig be tudta nyelni a farkakat, amiket a szájába kapott. Ez az 1970-es években különlegesnek számított, ám Linda Lovelace nem sokáig büszkélkedhetett ezzel az adottságával a pornóiparban. Sorra bukkantak fel olyan nők a szakmában, akik szintén kenték-vágták a mélytorok technikáját, mára pedig külön kategória jött létre ebben a műfajban.

Nem mindenki számít ám mélytorkosnak, akiknek szájában eltűnik a nagy farok, hiszen ennek lényege az, hogy a mutatvány ne okozzon problémát a pornószínésznőnek. Ez pedig még mindig kevés nőnek sikerül, a trükköt még mindig keveseknek sikerült elsajátítani.

Galériánkban most összegyűjtöttük azokat a szexmunkásokat, akik az élmezőnyben vannak ezzel a technikával, akik nevére érdemes rákeresni, ha ilyen jellegű filmek után kutatunk. Ha tetszik a felhozatal, a képek megtekintése után ide kattintva filmeket is láthat tőlük a Muffinon.