Ha unja az előjátékot, és különben is elege van a melegből, akkor vegyen elő egy jégkockát a hűtőből, és használja! Az egymásra kenhető és egymásról lenyalható ételeknek csak a fantázia és az ízlés szabhat határt, íme pár ötlet, amivel izgalmasabb lehet az előjáték.

Az étel és a szex legkézenfekvőbb kapcsolatát a 9 és fél hétben már megmutatta Mickey Rourke és Kim Basinger: az első randin Mickey Rourke megeteti Kim Basingert, később pedig az egész hűtő tartalmát rákeni Basingerre. Az afrodoziákumok áldásos hatása mindenki számára ismert, de azokon kívül is gyakorlatilag bármit be lehet vinni az ágyba, akár szalonnát és kenyeret is, ha van hozzá gusztusa. Van pár szabály, amit érdemes figyelembe venni, az egyik az, hogy cukros tartalmú ételeket ne dugjon a nőbe, mert annak egészségügyi következményei lesznek. Azt sem árt figyelembe venni, hogy összemocskolja majd az ágyneműt és a lepedőt, szóval ha erre háklis, akkor cserélje le az ágyneműt. Kerülje a fűszeres ételeket és a fokhagymát, továbbá az sem árt, ha tudja, van-e allergiája a partnerének.

Hideg-meleg játékok

A jégkocka a 40 fokos hőségben még azoknak is jóleshet, akik amúgy bárkit lerúgnának magukról, ha az jégkockát tesz a bőrükre. A forró bőr és a jégkocka találkozása akkor izgató, ha a jégkockát nem az egész testen húzza végig, hanek rajzolgat azzal, felváltva természetesen a nyelvével. A jégkocka útját csókolja végig, játszhat azzal is, ha a szájába veszi a jeget, és azzal is, ha csak a száját és nyelvét hűti le azzal, majd megcsókolja partnere testét. A jégkockába tehet gyümölcsöt is, és amikor elolvad a jég, játszhat tovább a gyümölccsel, megetetheti azzal a partnerét – bekötött szemmel is próbálkozhatnak. A jégkockás orális szexre érdemes felkészíteni a testet, és nem rögtön azzal kezdeni.

Testre festés csokival

Kaphatók direkt erre a célra csokoládék és ecsetek, de ha ezt bonyolult beszerezni, akkor elég ha vesz a boltban egy bármilyen tábla tejcsokit, és forró víz gőze felett megolvasztja. Nem szükséges ecset sem a testfestegetéshez, rajzolhat az ujjbegyével vagy  a nyelvével is. A csokoládé duplán örömet válthat ki, a fogyaszása olyasmi kémiai reakciót vált ki az agyban, mint amilyen a szerelem érzése.

Tejszínhab a lábak közé, méz és tejszín mint síkosító

A habtejszínt ha egy kevés mézzel összekeveri tökéletes állagú síkosítót kaphat, amit nemcsak, hogy lenyalhat, de valóban használható síkosítóként például lingam masszázsnál. A tejszínhab talán az egyik leginkább használt desszertféle, azonban cukortartalma miatt ezt sem szabad közvetlenül a hüvelynél használni. A tejszínhabot gyümölcsökkel is lehet díszíteni, ha gondolja fújjon a hasára egy nyilat, és pakoljon rá bogyós gyümölcsöket.

Gyümölcsök szopogatása, egymás etetése gyümölccsel

Hűtött sárgadinnyeszeletek, barackok, málnaszemek, szamóca mind szóbajöhet, ha nincs jobb ötlete, tegye azt, amit a filmekben látott. Ha nincs kedve megetetni a partnerét, és azt játszani, találja ki, mit eszik, akkor még mindig körbepakolhatja a testét gyümölcsdarabokkal – nyakát, melleit/mellkasát, hasát, comját – amiket aztán lassan lecsókol róla. Egymás etetése is jó móka, egymás szájából falatozni a gyümölcsöket, esetleg mézet csurgatni a másik szájába, tökéletes előjáték.