Bár a pornószakma elengedhetetlen feltétele a jó segg, jó mell, lapos has és szép láb, ezeket így, egy az egyben mégis kevesen abszolválják az iparban. Most olyan szexmunkásokat gyűjtöttünk össze, akiknek tényleg mindenük egyben van, sőt, még az arcuk is vállalható mindezzel együtt. Adjon tíz pontot a kedvencének, hogy megtudjuk, ki a Velvet olvasói szerint a legjobb testű pornós! A képekre kattintva egy egész galériányi adagot kap mindenkiből, hogy tetőtől talpig szemügyre vehesse a csajokat.

Alektra Blue

Aletra Blue Arizonában született 1983. június 9-én. Texasban nőtt fel, 2006-ban debütált első pornófilmjével. Azóta több mint 250 produkcióban szerepelt, 2004-ben pedig egy AVN-díjat is kapott az egyik gruppenszex-jelenetéért.

Alexis Ford

1988 április 24-én látta meg a napvilágot Alexis Ford, 20 évesen pedig már kemény filmet forgatott. A szakma szerint az egyik legjobban szopó pornószínésznő az iparban.

Briana Banks

Briana Banks már jócskán MILF kategória: 1978 május 21-én született Németországban. Családjával aztán Kaliforniába költöztek, ahol hamar megunta a titkárnősködést és belvetette magát a felnőtt filmek világába. Nevét a szupermodell Tyra Banks után kapta.

Catalina Cruz

A Szlovéniából származó pornószínésznő szeptember 14-én tölti majd a 34-et. Titkárnő volt egy nemzetközi kereskedelmi vállalatnál, de inkább ő is a pornó felé orientálódott a pénz miatt. Latina kategóriában szokott futni, pedig valójában köze nincsen hozzá.

Eva Angelina

A latina pornósztár 1985 március 14-én született Kaliforniában. Kétség nem volt afelől, mi lesz belőle, ha nagylány lesz, hiszen már 13-14 évesen leforgatta otthon az első pornográf felvételeit. 18 évesen csöppent bele az igazi szakmába, szinte minden kategóriában hardcore leszbikus. A legtöbbször szemüvegben láthatjuk.

Gabriella Fox

Az amerikai származású csaj 1989. február 24-én született, javarészt a tini kategóriában adják el filmjeit. Ezen belül Fox a gruppenszex istennője, csoportos jelenetéért már díjazták is az AVN-en.

Jesse Jane

A texasi származású pornós 1980. július 7-én született, és az elmúlt évek egyik legtermékenyebb színésznője - persze, csak ami a filmeket illeti. Rengeteg díjat bezsebelt már és az FHM, Maxim címlapján is szerepelt.

Kagney Linn Karter

A texasi csaj 1987. március 28-án született, és először csak sztriptíztáncolt az éjszakában. Tini kategóriában fut, több mint 110 filmen van már túl, és már az AVN-en is díjazták tehetségét.

Nikki Benz

Nikki Benz 1981. december 11-én született Ukrajnában, majd családja kivándorolt Kanadába. Színésznő vagy ügyvéd szeretett volna lenni, aztán belecsöppent a modellszakmába, ahonnan egyenes út vezetett a pornózásig. 2003-ban forgatta az első filmjét.

Phoenix Marie

Az amerikai származású művésznő 1981. szeptember 21-én született, és 2006-ban csatlakozott a pornóiparhoz. Számos jelenetét díjazták már a szakmában, leginkább az anál kategóriában éri el sikereit.