Ha önnek is a bakancslistáján szerepel az, hogy életében legalább egyszer lefektessen egy színesbőrű csajt, örülni fog a galériánknak, amit a legkeresettebb fekete pornószínésznők fotóiból állítottunk össze. Ha meg nem szerette őket eddig, lehet, meggyőzzük a képekkel.

A legtöbb európai férfi bakancslistáján szerepel, hogy az életében legalább egyszer megkapjon egy fekete bőrű nőt, így míg a legnagyobb magazinok borítójáról ugyan egy ideje elmaradnak a színesbőrű csajok, a pornóipar dugig van velük.

Dögösnek találja a fekete nőket?

"Engem hihetetlenül vonzanak a fekete nők. Főleg a nagy mellű, nagy fenekűek. A mostani barátnőm is kreol bőrű és ha még szolizik is párat, akkor olyan, mint egy félvér! Imádom!" – írta az egyik netes fórumozó, ám erről megoszlanak a vélemények, vannak, akiket kifejezetten taszítanak a fekete nők. "Nem rasszizmus, egyszerűen csak gusztustalannak találom a lila szeméremajkakat, és a legtöbb színesbőrű nőnek ilyen van" – fűzte valaki más a témához.

Mi most felkutattuk a legkeresettebb és a legszexibb fekete nőket a pornóiparból, a Facebookos és Twitteres fotóikból egy galériányit állítottunk össze. Nézze meg őket, aztán szavazzon: ön szereti a színesbőrű pornósokat vagy inkább hanyagolja őket, ha épp ilyen jellegű szórakozásra vágyik?