A kutyapóz a legismertebb, de bárszéken, oldalról, és lábakat kitámasztva is működhet az anális szex.

Az anális szexet gyakorlatilag mindenféle pózban lehet csinálni, a legegyszerűbbeket, legviccesebbeket vagy épp legkönnyebbeket szedtük össze.

1. Bárszékről

A bárszéken ülve, kicsit hátra csúszva kell ülnie a nőnek a szexpózhoz, a férfi pedig állva közelítsen a nőhöz, hátulról. A pózt ide kattintva megnézheti. Ahhoz, hogy a nő még jobban élvezze az ülő szexpózt, érdemes izgatnia a csiklóját, ezt a bárszékre tett kispárnával is megteheti.

2. Oldalról, lábat fel

A jobb vagy bal lábát támasztja a nő a férfi mellkasára, és kissé oldalt fekszik a pózban, egy ágyon – ide kattintva megnézheti. A póz előnye, hogy a férfi kedvére mozizhat, de akár a nő is, ha például fotelben, félig ülve csinálják.

3. Kezet, lábat kitámasztva

Az egyik legegyszerűbb szexpóz az análszexre az, amikor a nő a lábait a törzséhez emeli, a karjaival pedig kitámasztja magát, például egy szűkebb előszobafolyosón fekve ez kivitelezhető. A pózt ide kattintva megnézheti. A pózban a férfi akár ujjazni is tudja a nőt, vagy a csiklóját izgathatja, esetleg egyszerre a kettőt.

4. Kutyapózban

A kutyapóz az, amiben a legtöbbször látni análjelenetet a pornófilmekben, tény, hogy ez a legismertebb és legkönnyebb póz az anális szexre. A nő térdel, a férfi mögötte térdel, és aztán mindenki tudja a dolgát.

5. Hármasban is megy

Azt is lehet, hogy a nő ráül a férfira, akárcsak lovagló pózban, és úgy csinálják. Ez a póz arra is jó, ha hárman vannak a játékban, így van hely a férfi szájánál egy másik nőnek is.

Az anális szex, mint minden szex, akkor jó, ha mindenki egyformán akarja, ráadásul mivel fájdalmas is lehet, mielőtt nekifogna, olvasson utána, mit tehet azért, hogy biztosan élvezetes legyen.