Gyakran fordul meg sztriptízbárokban, de nem elégedett a szolgáltatással? Szárazon kidörzsöli a nadrág a farkát? Kínosan érzi magát a paca miatt, ha véletlenül elmenne? Most felturbózhatja az élményt, ha megveszi egy amerikai cég speciális nadrágját. A 20 dolláros, azaz nagyjából 4600 forintos alsó ugyanis olyan olyan hatást biztosít, mintha valódi szexben lenne része – állítja a cég, és még rengeteg mást is.

A Liquid Lapance nevű fehérnemű egy különleges alsónadrág, amiről azt állítja a gyártó, hogy a sztriptízbárok legnagyobb találmánya a rúd óta, ami körül a lányok táncolnak, ugyanis az öltánc ettől olyan lesz a férfi számára, mint a valódi szex. A készítők annyira bíznak a termékükben, hogy ha valaki nem sülne el benne, akkor visszafizetik a pénzét. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan hogyan néznek ki ezek a nadrágok, és azt sem, hogyan működnek, mert csak egy bemutatkozó videó jött eddig ki. A lényeg elvileg, hogy úgy csúszkál a férfi farkán, ahogy a nő mozog az ölében. "A Liquid Lapdance szórakoztató, biztonságos és megfizethető" – állítják, és azonnal ötletekkel is szolgálnak, hogy kiknek lehet érdemes megvenni.

A holnapon összegyűjtötték a termék legnagyobb erényeit, ebből válogattunk most egy-két hasznosnak tűnő információt. Az alsónadrág egyik előnye például, hogy van benne elég hely az ágaskodó hímvesszőnek. "A legtöbb alsót nem úgy tervezték, hogy állok farokkal is lehessen viselni. A miénket igen" – hirdetik büszkén. Ha ezt viseli az ember, akkor nincs több fájdalom öltánc közben. "A legtöbb férfi azért kerüli az öltáncot, mert szárazon elég fájdalmas lehet. Ezzel többet nem kell foglalkoznia." Sőt, látszik, hogy mindenre gondoltak, akik feltalálták, ugyanis a nadrág eltárolja a spermát. "Ha egy srácnak orgazmusa van, néha elég kellemetlen lehet. A nedves folt tipikus jele ennek, és a sperma rákerülhet a táncosra is, aminek nem mindig örülnek."