A női ejakulációt még most is mítosz övezi: vannak, akik nem hisznek a létezésében és vannak, akik már saját bőrükön tapasztalták, milyen az, ha egy csaj spriccel szex közben. Pedig már nem is lehetne kérdés, létezik-e a jelenség, hiszen bizonyított tény, hogy igen. Az viszont, hogy a pornóban igaziak-e vagy szimuláltak az ilyen fajta jelenetek, már más tészta, hiszen a férfiak ejakulációjára is rásegítenek olykor műondóval. A lényeg: ebben a kategóriában is vannak profik, össze is gyűjtöttük most a legismertebbeket. Az ő nevüket írja be a keresőbe, ha látványosan, spriccelve élvező nőket szeretne látni.

Alisha Klass

Az 1972-ben született amerikai pornószínésznő 1997-ben debütált a pornóiparban, ahol leginkább anális jelenetekre specializálódott. Ezen kívül kiváló squirt-jelenetei is vannak, úgyhogy nem véletlen, hogy pályafutása alatt tizenegy AVN-díjat sikerült bezsebelnie.

Angela Stone

Angela Stone 1982-es születésű, és 22 évesen csöppent a pornófilmek világába. Egy ideig szólóban nyomta, majd rákapott a keményebb produkciókra. Női ejakulációs képessége miatt már négyszer is díjazta a szakma.

Cytherea

A mostanra már kétgyerekes Cytherea az egyik legimertebb pornós a műfajban. A most 31 éves csaj karrierje 2003-ban kezdődött és mostanra már több mint 350 filmet forgatott. A squirt mellett ő is kitűnik az anális jelenetekben.

Annie Cruz

A kaliforniai születésű színésznő ereiben filippínó vér csörgedezik. Annie Cruz 1984-ben született és 2004-től dolgozik pornósként. Amúgy újságírónak tanult, de munka nélkül maradt abban a szakmában.

Aubrey Addams

Az 1987-ben született pornós 2006-ban csatlakozott a felnőttfilmesekhez, és eddig majdnem 300 produkció fűződik a nevéhez. Az egyetemet végzett, 26 éves Aubrey Addams profizmusa ellenére díjat még nem, de jelöléseket már kapott a pornószakmában.

Jada Fire

A 36 éves kaliforniai szexmunkás nyolc szakmai díjat is magáénak tudhat, a spriccelés mellett ős is azzal vált keresetté, hogy popsiba is engedi. A fekete Jada Fire ráaásul nem ijed meg semmitől, bőven vannak bizarr filmjei is. Tavaly amúgy bejelentette visszavonulását.ű

Jenna Presley

A nagymellű amerikai a középiskola elvégzése után telemarketinges volt, de nem jött be neki a meló, úgyhogy inkább 2005-ben belevetette magát a pornózásba. A 26 éves Jenna Presley korábban anorexiával küzdött, de így is bírta a gyűrődést, több mint 150 filmen van túl, ő is a női ejakulációra specializálódott.

Karina Kay

Karina Kay mindössze 18 éves volt, amikor 2005-ben leforgatta első szexjelenetét. Főleg gruppenjelenetekben produkál, eddig két AVN-díjat kapott lelkesedéséért.

Missy Stone

A leszerelt pornós annak idején 20 évesen csöppent a szakmába és rövid idő alatt több mint 140 filmet forgattak le vele. Elég kemény filmjei vannak neki is, ennek ellenére AVN-díjat soha nem vitt haza, mindössze csak jelölésre futotta neki egy-egy kategóriában.

Nadia Styles

Amost 31 éves pornós aktivitása már szintén a múlté az iparban. Nadia Styles gyerekkora egyébként durva volt, anyja folyamatosan bántalmazta, majd 17 évesen kidobta otthonról. A csaj 19 évesen kezdett el pornózni, 250 film és rengeteg nemi betegség van a háta mögött. Alkohol és drogfüggő is volt, aztán 2008-ban kiszállt a szakmából és állítólag most jó keresztényként éli életét.