A való életben hetero- vagy biszexuálisok, ám a kamerák előtt lányokkal szexelnek: Arianna Jollie, Belladonna, Holly Wellin is a legkeresettebb leszbikus jelenetes színésznők közt van a szakmában, hogy csak pár nevet említsünk. Galériánkban megnézheti a többit is, de közben ne feledje: ezek a filmek is férfiaknak készülnek elsősorban, hiába nőkről van szó, sok gyengédséget nem lát, ha műveikre keres.

Érdekes hozzáállás még a pornóban is, hogy míg a meleg filmeket bevállaló férfiakat nem tartják túl sokra a szakmában, addig a nőknél szinte alapkövetelmény a leszbikus jelenet. Szinte nincs is olyan pornószínésznő, aki ne lett volna már egy másik nővel a kamerák előtt, ám a műfajtól függetlenül ezek a filmek sem nőknek készülnek elsősorban, hanem férfiaknak. Kevés hát az olyan produkció, ami gyengédséggel, igazi cicanyalakodással teli, inkább a durvább jelenetek az általánosak hatalmas dildókkal és felcsatolható szerszámokkal.

Most összegyűjtöttük azokat a művésznőcskéket, akik a szakma és a pornófogyasztó férfiak közt a legkeresettebbek leszbikus kategóriában. A csajok természetesen a való életben a pasikat szeretik, és a lányok mellett az ellenkező neműekkel is szexelnek a filmekben. Kattintson galériánkra, hogy megtudja, kik a világ kedvencei!