És azt, hogy míg a férfiak akár 2,5 perc alatt jutnak a csúcsra, a nőknek ehhez 12 perc kell ? Infografika készült 15 érdekes tényről.

A Removing Genital Warts infografikában foglalta össze azokat a szex-témájú tényeket, amelyek egyáltalán nem fontosak, de közérdeklődésre tarthatnak számot. Rögtön azzal kezdik, hogy a férfiak 56 százaléka már folytatott szexuális tevékenységet a munkahelyén - ám azt nem fejtik ki, ez pornónézést, magányos maszturbációt, vagy több személyes aktust jelent.

Forrásukat nem említve azt is mondják: egy férfimagazin felmérése szerint több nő beszél csúnyán szex közben, mint férfi. Azt viszont biztos nem mondják, hogy bassza meg, bedugult az orrom, ugyanis a harmadik tény szerint a szex természetes módon segíti az antihisztamin-termelést, tehát az eldugult orrokon is segít, illetve az endorfintermelés okán a fejfájást is enyhíti. Máson viszont nem biztos: a felmérések alapján a nők csupán 17 százaléka él át orgazmust szex közben (nekik ehhez átlagosan 12 perc kell). Lazán kapcsolódó tény, hogy az impotencia az Egyesült Államok 26 államában számít jogos válási oknak. Ha viszont a férfi élvez, akkor nagyon élvez (átlagosan két és fél perc után): élete során 17 liter ejakulátumot termel.

És ha már a számszerűségek: nevessen vagy irigykedjen, de az amerikai álló farkak átlagosan 12,7 centisek, a minimumrekordot valaki egy centivel állította be. Viszont akármekkora is a pöcs, ajánlott rendszeresen használni, mert az aktív és kielégítő szexuális életet élő férfiaknak nagyobb esélyük van arra, hogy nyolcvan évnél is tovább gyakorolhassanak effélét. Utána sem áll meg az élet, ugyanis a nyolcvan évnél idősebb nők3 0 százaléka igényli még a szexet. Nekik (is) izgalmas nyugdíjas éveket kívánunk!

Állítólag a legnépszerűbb ízesített alsónemű, igen, van ilyen, a meggyes ízű, a csokoládé ízű viszont csak az utolsó – kérdés, hogy kik azok, akik szeretik az ehető, ízesített bugyikat. A felmérések szerint a férfiak 56%-a szexelt már a munkahelyén, bár arról nincs pontos adat, hogy ez maszturbálást vagy szexet is jelent. A válások okáról is van szó, úgy tűnik, ez összefügg a szexszel, az impotencia az USA 26 államában jogalap a válásra. És íme a teljes infografika.

Az ehető fehérneműk piacán a cseresznyés a legkedveltebb íz, a csokisat szeretik a legkevésbé. Az esetleges kalóriatartalom is könnyen ledolgozható: egy mozgalmas menettel fél óra alatt 200 kalóriát égethetnek el a kölcsönösen aktív felek, egy egyperces csókolózással csak 26 kalóriát, ami mondjuk egy keksznek felel meg.

A felmérés szerint minden nap körülbelül százmillió aktust bonyolítanak le az ebben érdekelt felek, ami nagyjából megegyezik a minden nap világba küldött tweetek számával. És végül egy lehangoló tény: egy férfi orgazmusa csak néhány másodpercig tart, míg egy sertésé harminc percig.