Jövedelmező a használt bugyik piaca Magyarországon, a kereslet olyannyira nagy, hogy férfiak is használt női bugyikat kínálnak, magukat nőknek álcázva. Egy-egy használt női alsó 5 000 Ft-ot is ér, még annál többet is, ha a viselője bevállalósabb - a fórumokon persze. A szexológus szerint a használt bugyikat imádók az illúziót élvezik, a postán kapott tárgyhoz érzelmi szálakat fűznek, és kedvükre használják. Van, aki csak fotókat szeret nézni használt női alsókról, van, aki tovább is megy.

Fiatal lányok kínálják eladásra használt bugyijaikat, az igazán profik azért is pénzt kérnek, ha valamelyik bugyiimádó férfi egészalakos fotót kér. Combfixeket, harisnyákat is lehet vásárolni, de akadnak olyan nők is, akik kérésre a csúnyájukba dugott nyalókát is elküldik a fétisimádóknak. Nincs kínálat kereslet nélkül, a használt bugyikat kedvelő fetisiszták érzelmeket köthetnek a postán érkezett tárgy viselőjéhez, és megélhetik vágyaikat, ki mélyebben, ki kevésbé. És hogy ez mennyire jövedelmező piac, az is mutatja, hogy vannak férfiak is, akik abból élnek, hogy nőnek adják ki magukat a hirdetésekben, és női bugyikat postáznak.

Futárszolgálattal, postával küldik a használt bugyikat, ára 5000 Ft / db

"18 éves, 'van mit fogni rajta, de csak mértékkel'-fajta lány vagyok! (Továbbtanulásra gyűjtök.) Eladnám használt bugyijaim (francia, sima kérésre tanga), addig hordom, amíg szeretnéd, akár bele is maszturbálhatok. Felhúzhatom aktus előtt, vagy akár utána. Illetve használt combfixeim és harisnyáim is eladásra bocsájtom. Ezeket is addig hordom, amíg szeretnéd, rajtam lehet aktus közben is akár. Irányár: 5000-8000 Ft. Személyes átvétel nincs. A bugyikat előreutalás esetén, a pénz megérkezése után postázom elsőbbségivel" – ehhez hasonló hirdetésekkel teli az Index ide vonatkozó fóruma. Átlagosan 5000 Ft darabja a használt bugyiknak, de van, aki 1500-2000-Ft ért kínálja darabját. "Nagyon sokan, és elég régóta keresnek ezzel pénzt, a legtöbbjük nem fiatal lány. Rengeteg a fake hirdetés" – mondta a Velvetnek Tóth-Horváth Gábor szexológus.

Több olyan férfi is van, aki évek óta él abból, hogy nőnek adja ki magát a hirdetésekben, és női bugyikat küld az arra vágyóknak. Egyiküket e-mailen kérdeztük, a névtelenségbe burkolózó férfinak több éve ez a mellékállása, a bugyikat lezárt nylonzacskóban postázza a megadott címre. Természetesen, ahogy az idézett hirdetésben is áll, a pénz megérkezése után postázza csak ő is. Kérésre fotót is küld magáról, amin természetesen nem ő van, a közösségi oldalak és a szexpartnerkereső oldalak erre is tökéletesek. Ráadásul arc nélküli fotókat kínálnak magukról sokan, ami magyarázható azzal is, hogy nem akarják felfedni magukat mindenféle fétisimádónak.

"Az átverés nem feltétlenül tényleges átverés, mert megadom nekik, amit kifizettek, az már csak a fantáziájukon múlik, mit tesznek a bugyikkal. Azt is meg tudom oldani, hogy használt bugyit küldök, de ezt már üzleti titok, hogy hogyan" – írta a Velvet megkeresésére a női bugyikat nőként kínáló 30 körüli Pest megyei férfi, aki elmondta, hogy ha kell, használt női harisnyákat is postára ad. Emailben veszi fel a rendelést, állandó vevői vannak, akik több tízezer forintos bevételt biztosítanak számára havonta.

Olyan illuzió a bugyifetisiszták fejében, mint a nőknél a szoftpornó romantika

A szexológus szerint a használt bugyik imádása nem olyanfajta fétis, ami konkrét gyerekkori traumához lenne köthető. A használt bugyik iránti rajongás ugyanúgy a ruhafétisekhez, tárgyfétisekhez tartozik, akárcsak a cipő iránti különös vonzalom. Vannak, akik csak képeken szeretik nézegetni a bugyikat, van, akinek kell hozzá női test is, van, aki szagolgatni szereti, és van, aki azzal önkielégít. Sokaknak az sem kell, hogy használt legyen, de sokan vannak, akik mindenféle testnedveket tartalmazó bugyikat keresnek.

"Nagyon izgató szerintem is bugyikat szagolgatni. Általában, ha járok egy lánnyal, az az első gondolatom, hogy vajon milyen illata lehet a bugyijának. Aztán rövid időn belül sort is kerítek, hogy a közelébe kerülhessek. Általában a lányok nem nagyon értik, hogy mi a jó ebben nekünk, fiúknak, de ismertem oylan lányt is, aki meg imádta a saját illatát, és ő is megszagolta pl. fürdés előtt meg ilyenek. Ez szerintem izgató lehet. De például voltam párszor nyári táborban, és amikor betévedtünk a lányok sátrába, az összes fiú felforgatta a lányok ruháit bugyi után kutatva, tehát ez kollektíven igaz lehet mindenkire, csak nem vallja be" – írja az egyik fórumozó.

"A társult kép mindig egy formás tizen-huszonéves lány, ami fel tud izgatni pasasokat, van, aki szőrt is kér hozzá, vagy felveszi. Az illatanyag, a foltok, bármi felkeltheti a nemi vágyat a fejben. Általában ehhez a fétishez valóban olyan férfiakat lehet kapcsolni, akikre ilyenkor az emberek gondolnak – kövér, lúzer típusú pasasok, akik nem tudnak szexpartnert találni" – mondta a szexológus, és hozzátette, a bugyik imádata körülbelül olyan illúzió a fetisisztáknál, mint a nőknél a szoftpornó romantika.

Külföldi oldalakon tanácsokat is adnak, hogyan kell az üzletet beindítani

A használt bugyik szexpiaca külföldön jóval professzionálisabban működik, itthon titkos ingyenes weboldalakon, fórumokon, szexpartnerkereső oldalakon találhatnak és hirdethetnek az üzletben tevékenykedők. Külföldi website-ok közt találni olyat is, ami azzal foglalkozik, hogy tanácsot ad a kezdő vagy épp profi használtbugyi-eladóknak. A beszédes nevű Sellpantiesformoney oldalon azt is ingyen tanácsolják, hogy az eladásra szánt viselt bugyiról mindenképpen legyen fotó, természetesen csak úgy, hogy ne legyen felismerhető viselője. Körülbelül 20 és 50 dollár közt van a használt bugyi piaci értéke. Japánban hagyománya van a használt bugyiknak, évekkel ezelőtt ment körbe az interneten a használtbugyi-automata fotója, amit az italautomaákhoz hasonlóan lehet használni. Hogy ez mennyire kamu vagy sem, csak az tudja, aki jól ismeri a japánok szexuális szokásait. Az biztos, hogy vannak olyan japán szexshopok, ahol a vibrátorok, dildók és egyebek mellett használt bugyit is lehet vásárolni.