A Hisztéria című film úgy, ahogy van, a vibrátorról szól, de több produkcióban is kapott már jelentős szerepet a játékszer. Klasszikus jelenet például, amikor a főszereplő nőt akkor lepik meg születésnapi bulival, amikor az épp maszturbál, és Katherine Heiglnek is el kellett már játszania a rezgéstől transzba esettet a filmvásznon. Steve Martin kezében is volt már vibri, nézze csak meg.

Hisztéria

A 2011-es vígjáték arról szól, hogy Mortimer Granville (Hugh Dancy) hogyan tervezte meg az első vibrátor találmányát az orvostudomány nevében. A filmben több olyan jelenet is van, amikor depressziós, hisztis, vagy épp csak szomorú nőket kezelnek az orvosok vibrátorral, az alábbi videóban például Mrs.Castellarin kísérleteznek a forradalmian új gyógyító eszközzel.

 

Már megint egy dilis amcsi film

A tiniparódia első jelenete azzal kezdődik, hogy Janey (Chyler Leigh) a kedvenc színészét nézi a tévében. Szmokinban látni őt annyira izgató volt számára, hogy előveszi a különösen hosszú barátját, hogy megünnepelje vele a szülinapja reggelét. Szerencsétlen módon Janey apja, öccse, a nagyszülei, a plébános, és az általános iskolai gyerekek is fel akarják köszönteni őt a szülinapján, pont, miközben ő is boldog szülinapot akar szerezni saját magának.

 

A csúf igazság

Összességében ez is csak egy a sok felejthető romantikus komédiái közül Katherine Heiglnek, de a színésznő extra pontokat szerzett azzal, hogy orgazmust produkált a közönség előtt. Heigl producere távirányítású bugyit ad az esti randijára. A főnöke és tapló kollegája (Gerard Butler) azonban ráveszi arra, hogy mégis egy üzlei vacsorán jelenjen meg, az este pedig azzal végződik, hogy az étteremben egy gyerek megtalálja a távirányítóját.

Beverly Hills csórói

Ez a jelenet nem is lehetne egyszerűbb. Egy hosszú közeli felvételre alapul Violet (Natasha Lyonne) arcáról, ahogy az idősebb unokatestvére vibrátorával kísérletezik. Miközben a zümmögést halljuk a hangsúly Violet változó arckifejezésén van. Pontosan lehet tudni, hogy mi történik, bár nem lehet látni addig, amíg a kielégült csaj nem szorítja áhítattal a szívéhez a játékszert.

Vásott szülők

A többi jelenettel összehasonlítva a listán ez egy rövid és ártatlan. Viszont ez a legviccesebb és a legemlékezetesebb pillanat a 80-as évek komédiáiból. Amikor a Buckman családnál vacsoránál elmegy az áram az egyedülálló anyuka, Helen (Dianne Wiest) házában, a bátyja, (Steve Martin) felajánlja, hogy elhozza a zseblámpáját a hálóból. Nem találja a kapcsolót, és csak amikor visszakapcsolja a fényeket, akkor derül ki, a zseblámpa helyett Helen éjjeli jóbarátját tartja kézben, amit a teljes klán a visszatért fényben szintén jól lát. "Anyu, mi volt ez?" – kérdi az egyik unokahúga. "Ez egy elektromos fültisztító". Klasszikus.