Megnézheti, milyenek voltak a Las Vegas-i showgirlök a kulisszák mögött, az öltözőjükben olvasgató kóristalányokat, és hogy milyen stúdiófotók készültek a korszak ismertebb táncosnőiről.

Elvis Presley és Marilyn Monroe korszakában még máshogy néztek ki a showgirlök és a börleszktáncosnők. Az ötvenes-hatvanas évek nightclubjainak világát filmeken is megelevenítették, Marilyn Monroe második filmje, A kóristalányok hűen megmutatja, hogyan szórakoztak akkoriban az emberek. Természetesen azt is, hogy milyenek voltak a bombanő táncosok, akik aligruhában szédítették a férfi közönséget. Az ötvenes-hatvanas évekből a hadsereget, haditengerészeket szórakoztató revütáncosok, nightclubokban éneklő női kórusok, Las Vegas-i showtáncosok láthatók csipkében, tüllben, tollak közt. 

A revük és lokálok világa hazánkban is igen népszerű volt, a negyvenes években a Bartók Béla úti Sanghaj Bárban dolgozott revütáncosként például Alfonso. Később átszerződött a Moulin Rouge-hoz, ami akkor élte fénykorát. A hatvanas évektől Medveczky Ilona volt a Moulin Rouge megnagyobb sztárja, a lokál akkor élte aranykorát.