A Lettországból érkezett Eline Desaine lett az Egyesült Királyság legkapósabb főiskolása, amiért pénzt és kotonokat kapott. Szerinte nem lesz gond a karrierépítésben, hogy bevallottan heti 2-3 férfival dugott legalább.

Lehet itt okoskodni arról, milyen durva dolgokat művelnek a magyar egyetemisták, de valószínűleg a kanyarban sincsenek a britekhez képest: egy komoly pénznyereménnyel járó versenyt rendeztek, amit a legkapósabb diák nyerhetett meg – írja a Daily Mail. Az interneten folyó verseny célja az volt, hogy az induló hölgyek minél több férfival dugjanak az ott töltött idejük alatt.

A győztes a lett Elina Desaine. Az informatikát tanuló lány azzal hozta össze az 500 fontos, azaz nagyjából 178 ezer forintos díjat, hogy hetente úgy háromszor dugott az exeteri főiskolán. A három évig produkáló Desaine nem bánta meg azt, hogy a listájára került férfiak nagyrészének még a nevét sem tudja, és elmondása szerint csak még jobban beindult a nyereménytől, amihez azért a biztonság kedvéért kapott egy nagyméretű kotoncsomagot is. Szerinte teljesen rendben van ez így: „Minden barátom ezt csinálja. Együtt vagyunk, mászkálunk és szórakozunk. A főiskola három év vadulásról szól, ami után meg kell állapodni, és nagyon gyorsan el is repült ez az idő” – mondta a büszke győztes.

Desaine nem aggódik, hogy csak mert pár név mellé kénytelen volt kérdőjelet tenni a dugáslistáján, még hátrányosan megkülönböztetnék a munkaerőpiacon. „A barátaim aggódnak emiatt, de remélem, ők is egyszerű hülyéskedésnek fogják látni, engem pedig egy az átlagosnál magabiztosabb nőnek” – avatta be a világot reményeibe a 20 éves nő, akit egy barátnője vett rá, hogy nevezzen.

„Heti két-három emberrel feküdtem le. Néha elmegyek bulizni, megismerkedek valakivel, lefekszünk, majd visszamegyek, és kiválasztom a második áldozatomat” – büszkélkedett el gyorsan, hogy is sikerült elérnie vágyát.

A verseny egyébként a Shag at Uni nevű főiskolai partnerkereső oldalon futott, aminek az üzemeltetői gyorsan rájöttek, hogy a lett csodalány érkezésével valami igazán nagy dologra bukkantak. “Amint megláttam Elinát, tudtam, hogy valami nagyon vad dolog került a kezeink közé. Imádom, hogy az informatikus klubban arra használta adottságait, hogy a tanteremben szexeljen. Teljesen biztos vagyok benne, hogy megtaláltuk a legkapósabb főiskolást” – mesélte boldogan Tom Thurlow, az oldal alapítója.