A Subjectified című dokumentumfilm kvázi kiterjesztése a Do Tell Stories blog, mindkettő célja az, hogy megmutassa a nők valós szexualitását, hogy mit éreznek orgazmus közben, élvezik-e a szexet, mi az, amit elvárnak, és mi az, amit kapnak a szexben.

"Tudod, hogy miért szexelnek a csajok?" – e köré a kérdés köré épül a Subjectified nevű dokumentumfilm, aminek célja megmutatni az amerikai nők valós szexuális élményeit. Természetesen a feminista vonalat is elég erősen érinti a projekt, a magyarázatuk szerint azért tartják fontosnak, hogy a nők hitelesen beszéljenek a szexualitásukról, mert tele a média a nők szexualitásával. A dokumentumfilmben mélyinterjúkon keresztül igyekeznek tenni a sztereotípiák ellen, fiatal anyák, önmegtartóztató keresztények brutálisan őszintén beszélnek a saját szexuális életükről. 

A dokumentumfillm egyfajta kiterjesztése a Do Tell Stories tumblr blog, amin bárki megoszthatja a saját történetét, fordulópontokat, legyen az a szüzességének elvesztése, gyerekkori abúzus, nemi erőszak, vagy épp a női ejakuláció. A blog és a film készítői arra kérnek minden nőt, osszák meg a tapasztalataikat, 350 szóban, azért, hogy őszinte és hiteles infomációkkal tegyenek a tévhitek ellen. A blog kérdésekkel is segíti a nőket, például felteszik azt a kérdést is, mit ad a szex, mindig élvezetes-e a szex. "A tested elárulja, hogy mire vágyik? Figyelsz rá?", de arra is keresik a választ, kivel tudnak beszélni a nők a szexről. Ugyan a kezdeményezés az Egyesült Államok nőire vonatkozik, a blogon vannak nők Németországból, Ausztráliából és Hollandiából is. Meghökkentő történetek is akadnak: 2013-ban van olyan 20 éves lány, aki azt érezte, vele komoly baj van, csak mert erotikus álmai vannak. 

Van olyan is, aki arra keresi a választ, miért nem szeret csókolózni a világ legvonzóbb emberével. "Miért nem szeretem megcsókolni a világ legvonzóbb férfijét? Meleg vagyok? Vagy valami baj van velem?" – írja egyikük, aki azon morfondírozik, vajon miért nem tudta úgy megcsókolni az imádott férfit, ahogyan arra vágyott. "Úgy éreztem, félrevezető, hogyan kellene éreznie magát a nőnek orgazmus közben. Azt hiszem, csak a pornóból, pornófilmekből tudtam, hogy egy nőnek meg kell őrülnie az ágyban, vad és hangos, azt feltételeztem, ez valami kirobbanó dolog az alapján, ahogy beszélnek erről a filmekben. Sosem éreztem ezt amikor A.-val voltam, egyszer éreztem szex közben D.-vel, más szexuális élményem közben szinte soha" – írta a blogra  egy másik nő.

Sokan névtelenül, csak a korukat és az államot megjelölve számolnak be tapasztalataikról, és meglepően sokan vannak azok a nők, akik soha nem beszélgettek a szüleikkel a szexről.