Szenteste és újév között hét nap lesz, erre a hét napra ajánlunk hét szexpózt: a diótörőt, a karácsonyi csomagot, a hintaszékest, a Csendes éjt, a csúcsdíszt, a rénszarvast és a Christmas crackert.

A karácsony az az időszak, amikor általában akkor is van szex, amikor az év többi napján nem jellemző. Talán ez is az oka annak, hogy tele az internet olyan hasznos oldalakkal, amik a karácsonyi szezonra 5-7-10-12 szexpózt ajánlanak. Végigböngésztük ezeket, és kiválogattuk közülük a legjobbakat, amik vagy viccesek, vagy valóban érdemes azokkal próbálkozni. A két ünnep közötti időszakban alig lesz ember, aki dolgozik, így a szenteste és az újév közöti hét nap mindegyikére ajánljuk az alábbi szexpózokat. 

1. Diótörő

A diótörő pózban a férfi fekszik a hátán, a nő pedig lovagol rajta, a nehézsége az, ami miatt diótörőnek lehet nevezni. A nő a férfin ülve egészen hátrahajol, és hátrafelé mozog intenzíven, a karjait a férfi bokájánál támasztva – a pózt ide kattintva láthatja. A férfi kezei szabadok, és a kilátás is a póz mellett szól. 

2. Karácsonyi csomag

Az asztalon ülve, kutyapózban, szorosan egymáshoz simulva áll össze a karácsonyi csomag szexpóz – ide kattintva láthatja. A férfi üljön az asztalra, vagy a konyhapultra, és kapja az ölébe a nőt, hátulról. A férfi tegye a kezét a nő csípőjére, és irányítsa a mozgást. Mivel a póz mégiscsak egy asztalon van, ezért az egyensúlyra és a támaszkodásra valamelyest oda kell figyelni, de végülis egy egyszerű kutyapózról van szó, csak ez intimebb, mint a klasszik kutyapóz. 

3. Hintaszéken

A hintaszék elengedhetetlen kelléke a szexpózban, amit csak haladóknak ajánlunk. A pózban a nő és a férfi tulajdonképpen a földön támaszkodik, a lábuk és a csípőjük a hintaszéken van, mindeközben pedig szexelnek – ide kattintva megnézheti. A nő van alul, a férfi felül, a nő is és a férfi is támaszkodik a földön, akárcsak fekvőszámasznál. Mivel a póz szinte kivitelezhetetlen, ezért csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a kihívást, és nem fáj a térdük. 

4. Csendes éj

A csendes éj szexpóz titka az, hogy amíg midnenki az ajándékokkal van elfoglalva, és a karácsonyi csilivilit élvezik, addig félre lehet vonulni egy gyors menetre a lakás egyik zugába. Egész biztos, hogy senki nem fogja észrevenni, hova tűntek a társaságból, és a gyerekeket is magukra lehet hagyni az új játékokkal a karácsonyfa mellett. A szexpóz nem is annyira szexpóz, bárhogy csinálhatják, csak csendben legyenek mindvégig, és aztán settenkedjenek vissza a karácsonyfához. 

5. Csúcsdísz

Az álló szexpóz a csúcsdíszre hasonlít a férfi áll az ajtónál, kezeivel kapaszkodik – ez lehet a galériás szobában a galéria alja, vagy a húzódzkodó rúd, vagy a fejmagasságban lévő cső is megteszi. A lába alá tehet valamilyen zsámolyfélét, ha szükséges. A nő a férfira tekeredik, a karját a férfi válla köré fonja, és felül a férfira – ide kattintva láthatja. Azoknak ajánljuk a szexpózt, akiknél nagy a magasság különbség, a férfi javára. 

6. Rénszarvas

A rénszarvas póz is a kutyapóz egyik fajtája, a nő térdel az ágyon, a férfi pedig mögötte térdel, egészen becsúsztatja a lábát a nő alá – ide kattintva megnézheti. A tökéletes rénszarvast természetesen csak akkor tudják összehozni, ha a nő fején minimum egy rénszarvasos hajráf van. 

7. Christmas cracker

A Christmas cracker az az ajándék, ami egy nagyobb szaloncukorra hasonlít, és amit Nagy-Britanniában a karácsonyi asztalnál a gyerekek széttörnek – akárcsak a kötélhúzásnál, egymással szemben húzzák. Az édességekkel teli meglepetés hagyomány karácsonykor Írországban, Kanadában, Új-Zélandon és Ausztráliában is. Az ajánlott szexpóz – amit ide kattintva láthat – pedig a Christmas crackerre hasonlít: a férfi és a nő egymással szemben fekszenek, térdüket felhúzzák, lábaikat keresztezik egymáson. A pózban a férfi farkafél 6-nál van végig, ez sok férfinak fájdalmas – nekik értelemszerűen nem ajánljuk –, de sok férfinak megy, és élvezetes így is a szex.