Az Adele életében látható leszbikus szexjelenet a filmtörténelem eddigi leghosszabbja, az IMDb listája alapján ez a jelenet 2013 második legnépszerűbb szexjelenete. A listán az első tízben van Lindsay Lohan gruppenszexe, és a pornófüggőt alakító Joseph Gordon-Lewitt és Scarlett Johansson ruhás izgatása is.

Az IMDb listázta az idei év legnépszerűbb szexjeleneteit, összesen 46 filmet, a lista első helyén a 12 év rabszolgaság áll, amit Magyarországon január 2-án mutatnak be. Az IMDb listájáról az első 10-ből kiválogattuk azokat a filmeket, amiket az itthoni mozikban is lehetett látni, és amik Magyarországon is sajtóvisszhangot kaptak. 

Adele élete 1-2. leszbikus szexjelenete

Az Arany Pálma-díjas Adéle élete a filmtörténelem leghosszabb leszbikus szexjelenetéről híresült el, pedig a szexjelenet körülbelül a legutolsó, ami miatt dicsérni lehet a filmet. A Blue Is The Warmest Color képregényből készült film két főszereplőnőjéből állítólag a rendező kitaposta a hitelesnek tűnő szexjelenetet, Lea Seydoux és Adele Exarchopoulos szoftpornóba hajló jelenete kissé rossz minőségben az alábbi videóban látható.

Scarlett Johansson ajtós jelenete a Don Jonban

Joseph Gordon-Lewitt a saját filmjében egy pornófüggő olasz férfit alakít, aki rengeteg nőt visz haza, de a pornó az, ami igazán kielégíti. Aztán találkozik A Nővel, Scarlett Johanssonnal, aki nem adja magát könnyen. Az ajtóban állva izgatja Joseph Gordon-Lewittet, szenvedélyes smárolással és egymáshoz dörzsölődéssel, ruhán keresztül. A teljes jelenetet megnézheti az alábbi videóban – nem eredeti nyelven sajnos.

Amanda Seyfried Linda Lovelace életrajzi filmjében

A Lovelace című életrajzi filmnek eredetileg Lindsay Lohan lett volna a főszereplője, aztán a balhés színésznő helyett Amanda Seyfried kapta meg a mélytorkos Linda Lovelace szerepét. A film hűen tükrözi a pornó aranykorából ismert pornós életrajzi könyvét, végigkövethetjük Lovelace pornós karrierjét, és mindazt, ami a fény és pompa mögött zajlott.

 Lindsay Lohan gruppenszexe James Deennel

Bret Easton Ellis The Canyons (Vétkek völgye) című filmjében főszerepet kapott napjaink legnépszerűbb pornószínésze, James Deen is. A pornós és Lindsay Lohan még két emberrel esnek egymásnak a jelenetben, ami valószínűleg pont amiatt, hogy ki írta és rendezte a filmet, és kik szerepelnek benne, nem okozott olyan óriási meglepetést. James Deen nagyon várta a forgatásokat Lohannel, de végül nem úszták meg balhé nélkül: kiszivárgott egy videó is a forgatásokról, amin Lindsay Lohan üvöltözik a pornóssal, majd Deen elmondta, hogy Lindsay Lohan úgy viselkedett a forgatáson, mint egy gyerek

Amber Heard és Danny Trejo a Machete gyilkolban

A Machete gyilkol feltehetően az egyik legjobban várt film volt idén, a mogorva mexikói pedig kapott egy szexjelenetet, amiben semmit nem látni, csak sejteni. Johnny Depp nője, Amber Heard csábítja el Trejót a filmben, a jelenetet megnézheti az alábbi videón. Az IMDb listája szerint ez az ötödik legnépszerűbb szexjelenet 2013-ban.