Ha mindig is pornós akart lenni, de fogalma sem volt róla, hogy hogy kezdjen bele, most nagyon fog örülni, mert híres és sikeres pornósok összeálltak, hogy egy vidóen elmondják, mi a sikerük titka, mire kell vigyázni, miket kell szem előtt tartani, és úgy összességében, mitől lesz valaki tényleg jó.

Lehet, hogy nem gondolta volna, de valahol a pornó is ugyanolyan szakma, mint a többi, és most pont erről próbálja meggyőzni a világot a Porn 101 című, Youtube-ra feltöltött videón keresztül pár híres és sikeres pornós. Ahogy a The Daily Dot is írja, a videóban olyan pornósok okosítanak, mint például James Deen, Stoya, Nina Hartley, vagy Annika Albrite, és még rengeteg ismert arc, de most nem fogjuk felsorolni az összes nevet, nézze meg inkább a videót!

A videó mögött egyébként ott áll a APAC is, az Adult Performer Advocacy Committe, vagyis a felnőttfilmesek érdekvédelmi bizottsága, ami azért harcol, hogy a pornószakmában is meglegyenek a biztonságos és jó munkafeltételek, és a felnőttfilmesek biztonságban érezzék magukat minden értelemben, munka közben és a magánéletükben is.

A 14 perces videóban pornósok adnak tanácsokat ügynökökkel kapcsolatban, vagy hogy például hogyan kell kivédeni a szexuális úton terjedő betegségeket, hogyan érdemes kezelni a pénzügyeket, illetve milyen pornós nevet érdemes választani. Utóbbival kapcsolatban a gyengébbek kedvéért azt is elmondják, hogy attól még, hogy valaki más néven pornózik, igenis felismerhető marad az arca, vagyis ne csodálkozzon, ha felismerik őt az emberek. A videóban azt is elmondják a pornósok, hogy ezt a szakmát is ugyanolyan tudatosan kell csinálni, mint bármilyen másikat, itt sem szabad hagyni, hogy kihasználják az embert, ezután is ugyanúgy adózni kell, illetve érdemes biztosítást kötni, hisz a pornósok munkaeszköze a saját testük. Természetesen a videót akkor is érdemes megnézni, ha ön épp nem vágyik a pornószakmába, és nem csak azért, mert szerepel benne egy csomó pornós, hanem mert tényleg érdekes.