A jégtánc az a műfaj, aki ha akar rosszra gondol, aki akar, az pedig a rosszban meglátja a jót, és ötleteket merít a szexpózokhoz.

A téli olimpián a műkorcsolyázóktól és jégtáncosoktól ismét elképesztő figurákat láthatott a nagyérdemű, a műfaj a Washington Post szerint fizikailag megerőltetőbb a hokinál is. A műkorcsolyától mint műfajtól elvonatkoztatva számos szexpózt tanulhat a világ, egyértelmű, hogy előnyben az erőemberek, gyúros pasik vannak. A szocsi téli olimpián a Heath Ledger hasonmás Charlie White és párja vitte el az aranyat február 17-én jégtáncban, az amerikai páros világrekord pontszámot kapott a bíráktól. Többek közt a tőlük látott figurák ihletik a szexpózokat, amiket három galériában böngészhet végig.

Előjáték: csók, tapizás, orál

Az alábbi galériába összegyűjtöttük azokat a képeket, amik  akár egy jól sikerült szombat éjszakán bárkivel megtörténhetnek.

Szex: hátulról, elölről

Az alábbi pózokat már összeszokott pároknak ajánljuk, több pózt a medencében vagy a jacuzziban ajánlott kipróbálni – kizárt, hogy ezek közül a hálószoba szőnyegen bármelyik összejön zökkenőmentesen.