18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornóból fizeti egyetemi tanulmányait a 18 éves lány

2014.03.07. 20:40
Miriam Weeks családja nem tudta volna finanszírozni a lány jogi tanulmányait, így megszületett Belle Knox, a pornósztár. A pornós egyetemista bevallottan szereti a munkáját, az egyetem elvégzése után pedig a szexmunkásokon akar segíteni.

Sok egyetemista életében eljön az idő, amikor dolgoznia kell azért, hogy fenn tudja magát tartani, ezalól nem kivétel Belle Knox sem, de a megoldása már sokkal érdekesebb: Knox úgy döntött, a gyorséttermi melók és szórólapozás helyett pornóból fog annyi pénzt keresni, hogy elvégezhesse az amerikai Duke-ot, utána pedig jogásszá válhasson – írja a NY Daily News.

Knox nem is csinál ebből titkot, elmondása szerint élvezi különleges helyzetét. „Élvezem a szexet, és mindig szerettem pornót nézni, úgyhogy logikusnak tűnt valami olyanból kifizetni a tanulmányaimat, amit szeretek is csinálni” – foglalta össze helyzetét, hozzátéve, hogy azért nem is volt túl sok választása, mivel a családjáról kiderült, hogy nem tudja kifizetni az évi 47 ezer dolláros, azaz úgy 10,5 millió forintos tandíjat, nem is akarta őket ezzel terhelni, a diákmunka pedig egyszerűen nem fizet eleget.

Knox nem vacakolt, és gyorsan rájött, hogy a pornózás lesz a megfelelő opció számára. „Egyszerűen beírtam Google-be, hogy »hogyan lehetek pornósztár«, előkerültek az ügynökségek, ahova elküldtem az adataimat és pár képet magamról. Pár napon belül többen felhívtak, hogy szeretnének velem dolgozni.” Az első megkeresések után elutazott Los Angelesbe, ahol Lauren néven kezdett pornózni, többek közt olyan sokatmondó című filmekben, mint a Lick My Lips (Nyald az ajkaim) és a How Do You Like It? (Hogyan szereted?).

A 18 éves lány úgy tűnik, nem bánta meg a döntését, és bár azt nem árulta el, mennyit keres egy forgatással, sem a számlákkal nincsenek gondjai, sem a pornós közeggel. „Az emberek mindig azt gondolják, hogy a pornó rossz, és megalázó a nők számára. Én ehhez képest eddig csak profi hozzáállású dolgozókkal találkoztam.”

Knox tervei szerint későbbi karrierjében is profitálhat abból, amit a pornóiparban tanult. A lány azt tervezi, hogy a nők jogaival, illetve polgárjoggal fog foglalkozni, de azt sem tartja kizártnak, hogy egy alapítványt is létrehoz szexmunkásoknak.

Bár Belle Knox nem akarta eredetileg felfedni kilétét, annyira nem meglepő módon hamar kiderült hogy Miriam Weeks az eredeti neve, de nem szégyelli. „Az emberek nehezen értik meg azokat, akik pornóznak. Pedig nem mindenki elkeseredett vagy drogos, néhányan tényleg nagyon élvezzünk a munkánkat.”