Tele az internet zsinórtangákkal, amiket a férfiaknak készítenek, ráadásul nem is olyan olcsón kínálják a csodás darabokat. És ki hinné, hogy vannak nők, akik nem piercinges ékszerekkel díszítik a csiklójukat?

Kötött, elefántos zsinórtanga, ormánnyal, férfiaknak, például ilyet vásárolhat az interneten, ha nagyon meg szeretne valakit (vagy saját magát) tréfálni.  A Buzzfeed szedte össze a felejthetetlen alsóneműket,  több kézimunkával készült, egyedi darab, az említett szürke, kötött zsinórtanga 15 000 forintba kerül. Az egyébként kérdéses, hogy ki az, aki ezeket megveszi, de tekintettel arra, hogy tényleg rengeteg darab van csak az Etsyn, valamennyire tükrözi a piacot. 

Akad cvekkerből készült férfitanga, amit nászajándékként árulnak, 12 000-ért, szőrös alsógatya, láncos gatya, banános (!) és még csipkés is akad. 

A nők sem maradnak ki: punciékszerekkel dobhatják fel mindennapjaikat

Csiklóklipszeket, nagyajkakra akasztható láncokat, kisajkakra tűzött gyöngyös bizbaszokat is lehet vásárolni az interneten, a "labia jewelry non piercing" keresés eredményeit végiglapozva kitágul a világ. Azt, hogy ezek a láncok hogyan néznek ki felvéve, ide, ide, és ide kattintva végiglapozhatja, mi szigorúan csak az ékszereket mutatjuk meg. Elég nagy piacnak tűnik, mert számtalan intim ékszeres oldal szakosodott külön a csikló és kisajkak díszítésére, még Swarovski márkájú ékszereket is találni. Az ékszerek négyezer forintnak megfelelő dollártól átlagosan 8-9000 forintig megvásárolhatók a linkelt oldalakon.