horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Túl sok spermám termelődik, ettől áll a farkam

2014.04.15. 20:54
Az előváladék és a terhesség esélye, hogy pontosan mitől szakadhat el a szűzhártya és a nyalással kapcsolatos kérdések azok, amikben a leginkább rendet kellene tenni a fiatalok fejében. A Gyakorikérdések szexualitással kapcsolatos kérdéseket olvasva egyértelműen látszik, hogy sokaknak nincs kivel megbeszélniük a szexben felmerülő problémáikat.

A Buzzfeed 21 pontban összeszedte a legostobább kérdéseket a szexualitásról, ennek nyomán fellapoztuk a Gyakorikérdéseket. A legtöbbet érintett téma a szexualitással kapcsolatban a farokméret: mi a kicsi, mi a nagy, a lányok mit szeretnek. Arra is nagyon sokan kíváncsiak, pontosan mitől lehet teherbe esni, az előváladék eléggé elbizonytalanítja a fiatalokat. Az se világos sokaknak, mikortól nem szűz a nő, pontosabban az a kérdés foglalkoztat sokakat, hogy mik a tünetei a szűzhártya átszakadásának. Mivel a Gyakorikérdések tele van trollokkal, így elég nehéz megkülönböztetni a kamu kérdéseket a valódiaktól, és bár lehet, hogy mi is belecsúsztunk az alábbi válogatásban egy-egy trollba, de nagyon igyekeztünk olyan kérdéseket szemlézni, amik hihetőnek tűnnek. 

1. Felszúrtam a vazelint a farkamba, mire számíthatok?

A 'nőnek is jobb lesz' kérdés a lényeg, és igen, sajnos akadnak olyanok, akik mindent megtesznek a vastagabb farokméretért. 

gyakorikerdesek 01

2. Túl sok spermám termelődik, ettől állandóan áll a farkam

A fiatalember nem igazán figyelt biológia órán, és fogalma sincs, mitől merev a férfi farka. A fejfájás és idegesség mint tünet mögött inkább valamiféle függőség (pornó, kényszeres maszturbálás) áll.

gyakorikerdesek 02

3. A barátnőm leszopott. Terhességi gond?

„A kezemre csöppent, megujjaztam, de kezet mostunk, esélyes, hogy terhes?" – ez egy nagyon gyakori kérdés típus a tinik szexuális felvilágosító óráit pótló fórumoldalon. A válasz: nem.

gyakorikerdesek 03

4. A nők a nyalástól nem tudnak elélvezni, ez igaz?

Igaz, még soha, egyetlen egy nő sem élvezett el a nyalástól, teljesen felesleges hülyeség, amit a pornónak köszönhetünk – NEM.

gyakorikerdesek 04

5. A szűzhártya visszanőhet?

Az alábbi kérdésre az egyik választ emelnénk ki: jogilag akkor veszted el, ha egy pénisz beléd hatol. JOGILAG. Kivéve, ha a szűzhártya annyira rugalmas, hogy sokadszori behatolásra sem szakad el.

gyakorikerdesek 05

6. Bugyin keresztül terhes lehet az előváladéktól?

Nadrágban dörzsöltem neki, kezemre került a boxeren keresztül, és utána dörzsöltem még őt bugyin keresztül – ez az úgynevezett szárazbaszás, és így biztosan nem lehet teherbe esni. 

gyakorikerdesek 06

7. Szabad-e ujjazni?

Semmilyen szabályzat nem írja elő, hogy hogyan lehet/kell maszturbálni, kivéve természetesen, ha valaki vallásos.

gyakorikerdesek 07

8. A hüvelyt vagy a csiklót szokták nyalni?

Az ilyen kérdések megválaszolására a pornófilmek tökéletesek.

gyakorikerdesek 08

9. Anális ujjazástól lehet aranyerem?

Google doktor minden hasonló kérdést megválaszol, aranyér kialakulhat ugyan az anális közösüléstől is, de ujjazástól, anál plugoktól vagy direkt az anális örömökhöz készült vibrátoroktól csak nagyon kis százalékban. Az emésztési problémák, a túlsúly, a tartós székrekedés okozhatnak leginkább külső és belső aranyeret. 

gyakorikerdesek 09

10. A maszturbálás káros a memóriára?

A kérdésfeltevőt feltehetően hibernálták a XVIII. században.gyakorikerdesek 10

A fiatalok nemi és lelki egészségéért joggal aggódhat bárki, de nem a Gyakorikérdéseken feltett kérdések miatt, hanem amiatt, hogy láthatóan nincs kivel megbeszélniük a szexualitással kapcsolatos kérdéseiket.