18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

12 évesen már pornót nézett az egyetemista pornósztár

2014.04.28. 22:01
Miriam Weeks, pornós nevén Belle Knox pornószínésznőként keresi a pénzt egyetemi tanulmányaira, a 18 éves lány a Rolling Stone magazinnak adott interjút.

A Rolling Stone magazinnak adott interjút Belle Know, azaz Miriam Weeks, aki azzal vált híressé, hogy nyíltan vállalja, hogy az egyetem mellett pornózik – a munkásságát ide kattintva megnézheti. A pornós az amerikai Duke egyetemen tanul, tanulmányait a felnőttfilmezésből fizeti, ami azért érdekes, mert most töltötte be januárban a 18. életévét. Korábbi interjúiban elmondta, hogy azért is választotta a pornózást az egyetem mellett, mert pornót nézni mindig is szeretett, a szexet élvezi, szórólapozásból és diákmunkából pedig nem tudná kifizetni az évi 47 000 dolláros (10 445 280 Ft) tandíjat

A barna hajú, teljesen átlagos Miriam Weeks az interjúban elmondta, hogy szülei azt hitték, még szűz, mielőtt pornózni kezdett. „12 éves volt, amikor először nézett pornót, és négy évvel később elveszítette a szüzességét – de erről a családja nem tudott. Annak ellenére, hogy középiskolába járt, a főiskolásokkal partizott hétvégente." Amikor a pornózást elkezdte, hozzátartozóinak nem mondta el, mire készül, az anyja úgy tudta, azzal keresi a pénzét, hogy füvet ad el. „A nagyapám igazán támogató volt, bár olyasmi volt a hozzáállása, hogy 'nem hiszem, hogy bárki elítél azért, amit csinálsz'. A testvérei jó ideje nem szólnak hozzá, a szüleivel a kapcsolata örökre megváltozott" – írja a Rolling Stone

1620570 217605658446862 946908556 n
Fotó: Facebook.com / Miriam Weeks

Weeks arról is beszélt, hogy a partizás a főiskolásokkal nem jó emlék, az egyik ilyen házibulin még középiskolás korában megerőszakolták. Ezt azért akarta titokban tartani mindeddig, mert nem akart ráerősíteni a pornós sztereotípiákra, amik közül az egyik az, hogy általában bántalmazott nők, nemi erőszak áldozatai választják ezt a szakmát. Állítólag az eset után a barátnői azt mondták neki, hogy mindez nem történt volna meg, ha nem részeg. A nemi erőszak késztette arra is, hogy a nők jogaival foglalkozzon – a Duke egyetemen szociológiát tanul.

Miriam Weeks ugyan csak januárban töltötte be a 18. életévét, de pár hónap alatt a pornószakmában olyannyira sikeres lett, hogy a Doc Johnson cég felkérte arra, legyen műpunci-modell. A száját és az ánuszát is megformázzák külön a rajongóknak. Ezt a sikert nemcsak a filmjeivel érte le, hanem azzal is, hogy őszintén vállalta, az egyetemi tandíját fizeti a pornózásból. Az egyetemista imázsra rá is tesz egy lapáttal, például az amerikai erotika expón, az Exxxoticán a bugyijait árulta egyetemi iskoláslány szettben, amiért páran megszólták. Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, szerinte ez nem tiszteletlenség a Duke egyetemmel szemben, és úgy érzi, megbecsülik az egyetemen.