horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ezek a legcikibb bugyibalesetek

2014.05.01. 19:56 Módosítva: 2014-05-01 20:10:41
Kínos, ha a rövid szoknya alól bugyi villan ülő helyzetben, de az még kínosabb, ha a bugyi elcsúszik, és a rövid szoknya alól kivillan valamelyik szeméremajak.

A félrecsúszott melltartók, az abból kitüremkedő mellek és mellbimbók után sorra vesszük, milyen kínos bugyibalesetek vannak.

Tevepata

Az egyik legkínosabb bugyibaleset kétségtelenül az, ha a bugyi bevág a nagy szeméremajkak közé, és csak egy vékony anyag választja el a külvilágtól az ajkakat. Ilyenkor az egész utca képtelen máshova nézni, ez leginkább akkor probléma, ha az ember tapinaciban sétálgat. 

Ha elcsúszik a bugyi a helyéről

Nemcsak sportolás közben probléma a bugyi elcsúszása, megesik ez nyáron biciklizés közben, városnézés turistáskodás közben, és az is megtörténhet, hogy a vékony pántú bugyi úgy, ahogy van, becuppan a kisajkak mellé. Erről a bugyi minősége tehet. 

Annak Kurnikováról készült ez a kép, valószínűleg kamu.
Annak Kurnikováról készült ez a kép, valószínűleg kamu.

Ha kilátszik a szoknyából

Amikor túl rövid a szoknyában ül le egy nő, eszébe sem jut, hogy lehet, hogy több szögből is mindent látni. Ez akkor igazán kínos, ha a nő nem vett fel bugyit a miniszoknya alá. Az ilyen balesetek a farmer mini sortban is előfordulhatnak.

hclk

Ha átüt a bugyi 

A bugyi vonala van, hogy átüt a nadrágon és a szoknyán, leginkább nyáron problémás, amikor vékonyabb anyagú ruhát vesznek a bugyira a nők. Akkor a legkínosabb, amikor nagyibugyi van a nőkön, és nem zsinórtanga. 

Ha a kicsúszott tangát igyekszik kiszedni a nő

A mozdulatot, amivel a faruk közé csúszott bugyit kipattintják a nők, leginkább a strandokon látható, de előfordul az utcán is ilyesmi. A nem túl erős gumi miatt összevissza csúszkálhatnak a féltangák, bugyik.

perfect-ass-gifs-thong.gif

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!