Ha olyan autóban szeretne élvezkedni, amilyenre nem telik, vigye el a szalonból tesztvezetésre – tanácsolja az a szerzőpáros, akik Carma Sutra címmel írtak könyvet a témáról.

Carma Sutra címmel adott ki könyvet Alex Games és Ester Selsdon arról, hogy milyen szexpózokat érdemes próbálgatni az autóban. A könyv férfi szerzője autómániás újságíró, a női szerző pedig író, forgatókönyvíró – kettejük fejéből pattant ki a Kámaszútrára utaló könyv. A bevezetőben röviden arról írnak, hogy még az ünnepek is arról szólnak Amerikában, hogy az emberek az autóikban ülnek, így ha rájuk tör a vágy, lerendezhetik egymást az autóban. Szűz sofőröknek és autós Kaszanováknak egyaránt ajánlja a szerzőpáros a könyvet, amit ha bárki végigolvas, garantáltan átértelmezi a hosszú autós utazás fogalmát. 

Az egyes fejezetek többféle autótípust is bemutatnak, a szerzők leírják, hogyan lehet szexelni többek közt egy Toyota FJ Cruiserben, egy Kia Rioban, egy 55-ös Thunderbirdben vagy egy Dodge Magnumban. Ahhoz is tippet adnak, hogy ha valaki pénztárcája nem olyan vastag, de szívesen dugna egy baromijó autóban, akkor tesztvezetésre vigyen el egy autót a szalonból – csak takarítsa ki maga után. 

Az illusztrációkban az első üléstől a szélvédőn át az anyósülésig mindenféle pózt megismerhet a nagyérdemű, a szerzők arra is felhívják a figyelmet, hogy vannak olyan autóalkatrészek, amik csúsznak, ha nedvesek lesznek. A hátsó ülésen a misszionárius póz klasszikusnak számít, az ülő szexpózok közül azt ajánljuk, ami a könyv borítóján van, ez tűnik a legkényelmesebbnek. A férfi a lehajtott anyósülésen ül, oldalt, lábai a sofőr ülésen pihennek, az ölében pedig a nő lovagol. A pózt ide kattintva láthatja.

Az autós enyelgésre a Velvet is készített korábban egy összeállítást, évekkel ezelőtti cikkünkben egy gumiférfi és egy guminő segítségével mutattuk meg, mit is lehet csinálni az autóban.