Sokféle ember létezik, akinek nincs helye dugni, ezen segít a szexkamion. A San Francisco utcáit járó szerelvényben kialakítottak egy szobát, ahol a hőfokszabályozótól a kotonig megtalálható minden kényelmi eszköz. Az egész fél órára 17 ezer forintba kerül.

Főleg tinikorban okoz problémát, de később is gondot jelenthet egy olyan hely megtalálása, ahol az ember kényelmesen, senki által sem zavartatva szexelhet egy nagyot. A Huffington Post cikke szerint megvan az instant megoldás: a szexkamion (finom angolsággal: Hook-Up Truck).

Egy kamion pótkocsiját kipofozták belül, gyakorlatilag egy szexzugot hoztak létre, és ellátták mindenféle felszereléssel, ami egy numerához elkellhet. Az ötlet Spy Emerson konceptualista művész fejéből pattant ki tavaly decemberben.

A kamion külsőre kerüli a feltűnést: egy amerikai csőrös nyerges vontató után kötöttek egy semmilyen félpótkocsit, és kész. Ha kinyitják a vontatmány hátsó ajtaját, néhány doboz látszik elsőre, ami eltakarja az enteriőrt. Belül egy kényelmes, minimálisan bebútorozott, finoman megvilágított, termosztáttal és óvszerrel ellátott helyiség található.

A kamiont San Franciscóban lehet kibérelni, oda mennek, ahova a bérlő szeretné. Azt is vállalják, hogy fesztiválok vagy más rendezvények közelében teszik le a kamiont, és az emberek igény esetén bemehetnek lezavarni egy menetet. Fél órára 75 dollár (16 600 forint) a bérleti díj, de 5 órára már 2500 dollárt (554 ezer forintot) kell kifizetni. Ez már egy vendéglátó és takarítócsapatot is magában foglal.

Emerson elmondta a Postnak, hogy vegyes közönség veszi igénybe a kamiont. „Sok megkeresés érkezik, és nagyon vegyes emberek jönnek a szingli anyukáktól az olyan embereken át, akiknek a szobatársuk miatt nincs magánszférájuk, az olyan üzletemberekig a pénzügyi negyedből, akiknek nem az ebészünetükhöz kell a kamion. És természetesen az olyan perverz fickók, akik a kalandossága miatt keresik az élményt" – magyarázta az alapító.