A Goldengate és a Tutti Frutti Party idén is készül a maszturbálás világnapjára, a Magyar Maszturbáció Napján, május 31-én összesen egymilliós rekordot terveznek. Idén egy úgynevezett spermométerrel újítottak.

Egymillió kattintást (élvezést) várnak

Egymillió kielégülésre gyúr Kovi (Goldengate) és a Tutti Frutti Party szerkesztősége, ezzel megdöntve minden eddigi össznépi rekordot. A masztivilágnap.com weboldalon mindenki, aki túlvan a maszturbáláson nyomja meg a gombot, ezzel is csatlakozva a rekord felállításához. 2012-ben több mint harmincezer magyar ünnepelte a maszturbálás világnapját, 2013-ban már ez a szám 40 000-re nőtt. Idén először nemcsak május utolsó hetében, hanem egész májusban elérhető a weboldal, természetesen élvezésenként kell nyomkodni a gombokat. Ahogy eddig is, idén is külön gombot kaptak a fiúk és a lányok. A fiúknál a gomb idén kiegészült egy spermaszámlálóval is, ergo akit érdekel, mennyi ondó távozott el májusban a rekordhoz, az megnézheti. Párok is használhatják.

A rekord szervezői egy kicsit kampányolnak a maszturbálás mellett, az érvek közé sorolják a biztonságos szex örömét, a felgyülemlett szexuális energia levezetését és a nemkívánatos következményeket is.

Cél még a szégyenérzet és a szorongás csökkentése is

A Magyar Maszturbáció Napja május 31-én lesz, a szervezők célja a maszturbálásra buzdítással az, hogy az eloszlassák az emberekben az önkielégítéssel járó szégyenérzetet és szorongást. A biztonságos szex is a maszturbálás mellett szól a szervezők szerint, így a betegségektől nem kell félni. „Magyarországon a felmérések szerint a nők 15 %-a még soha életében, egyetlen egyszer sem élt át orgazmust, másik 15 %-uk pedig csak nehezen jut el a csúcsra! A szexualitás teljesebb élvezetéhez nagyban hozzájárul testünk és erogén zónáink felfedezése, orgazmusunk kiismerése, ennek pedig legegyszerűbb és legkellemesebb módja a maszturbáció. És legnagyobb előnye, hogy csak két dolog kell hozzá: a fantáziánk és a kezünk! Ez a két dolog pedig mindig kéznél van" – áll az egyik szervező, a Tutti Frutti Party oldalán. 

A maszturbálást a világban 1995 óta ünneplik májusban, igaz, a nálunk kevésbé prűd nemzeteknél közös maszturbálással emlékeznek e jeles ünnepről, nem az interneten nyomogatnak gombokat. A Masturbate-a-thon versenyen például rengetegen maszturbálnak órákon keresztül, csakhogy rekordot dönthessek. 2010-ben a japán Masanobu Sato 9 óra 58 percet maszturbált végig, a női rekorder 5 órányi maszturbálással írta be magát a történelembe 2009-ben, Dániában.