18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ilyen tárgyakkal maszturbálnak a nők

2014.05.16. 21:06
Összeszedtük, milyen tárgyakat használnak a nők műpéniszként, ehhez pedig korunk Szex, szerelem, gyengédség rovatát, a Gyakorikérdéseket lapoztuk fel, ahol természetesen tökéletesen váratlan kérdésekre és válaszokra bukkantunk.

Ajakápolóval

Akár kisebb méretű, henger alakú tárgyakat is használnak az önkielégítéshez egyes lányok, van, aki Labellót dugdos magába.

labello

Fésű nyelével

Van, aki a fésű nyelét veszi igénybe, ha rátör a szükség, a háztartásban található műbrék közül még a tőr vagy kés nyele is népszerű – a Gyakorikérdéseken legalábbis.

fesunyel

Zuhanyrózsával

Zuhanyrózsával a víz alatt, letekert zuhanyrózsával, zuhanyrózsával nem víz alatt, ilyen élményekről számolnak be többen is a fórumoldalon. 

zuhanyrozsa

Kígyóuborkával

A kígyóuborkát is alkalmazzák, óvszert húznak a zöldségre, hogy elkerüljenek egy lehetséges balesetet. Ha nem is használják minden alkalommal, de sokan valóban kipróbálják a zöldségeket

uborka

Banános megoldással

A henger alakú zöldségek és gyümölcsök is népszerűek mint DIY dildó, a banán nemcsak a nőknél, hanem a pasiknák is népszerű: a banán héját használják.

bananos